Februarska Družionica za mame u Kutku za dojenje

Trudnice i porodilje, buduće i sadašnje mame okupile su se večeras u Kutku za dojenje i razgovarale o dojenju, trudnoći, porođaju i mnogobrojnim temama povezanih sa materinstvom. Udruženje Roditelji jednom mjesečno organizuje okupljanja u Kutku mama koje su članice njihovog kluba – Družionice za mame.

Za sve mame prijatelj Kutka za dojenje u februaru Veledrogerija Meditas pripremila je poklone. Meditas je zastupnik kozmetičkog francuskog brenda Mustela namijenjog novorođenčadi, odojčadi, bebama, djeci i ženama tokom trudnoće i nakon porođaja.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave za sva okupljanja i u Kutku za dojenje i savjetovalištu za roditelje Roditeljski kutak putem maila [email protected].

U toku druženja u Kutku za dojenje ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply