Porodična foto sesija za Olju i Tatjanu

Olja P.Preko 70 fotografija jelki i novogodišnjih dekoracija posjetioci portala Roditelji.me proslijedili su prethodnih desetak dana, čime su nam prikazali samo djelić njihove praznične atmosfere  i podijelili ga sa nama.

Tatjana K.Kada je poziv za prosljeđivanje fotografija objavljen, objasnili smo da ćemo u saradnji sa studijom Klik foto i Aidom Dizdarević za vlasnika najljepše jelke obezbijediti nagradu – porodičnu foto sesiju.

Za jelke su mogli da glasaju posjetioci portala i naše Facebook strane, a konačnu odluku je donijela  Aida, koja je imala u vidu i broj likeova koji su „prikupljeni“ u toku 12 dana koliko je trajalo slanje fotografija.

Aida je u saradnji sa portalom Roditelji.me odlučila da nagradi dvije fotografije. Jedna je pripala Olji P. čija je jelka bila jedna od onih sa najviše likova i čiji nam se izgled najviše svidio, a druga Tatjani K. koja je sa svojom ćerkom sama napravila praktično sve ukrase na jelki.

Fotografije jelki su objavljene u okviru Novogodišnjeg specijala na portalu ali i istoimenom albumu na našoj Facebook stranici.

Čestitamo!

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply