Step UP feeding bottle

Step up, jedina flašica koja zna kako beba raste

Chicco-vo iskustvo u svijetu djece i njegova konstantna istraživanja na ovom polju su doveli do stvaranja Step up flašice, jedine koja omogućava da hranite vašu bebu prirodno, kroz sve faze razvoja, jer je ona jedina verzija koja može da se prilagodi prirodnim promjenama u sisanju bebe tokom vremena.

To je zbog toga što je Chicco Step up jedina flašica koja koristi evolutivne cucle, jedine dizajnirane sa različitim oblicima prema uzrastu vaše bebe. Ovi posebni oblici evolutivnih cucli im omogućavaju da se savršeno prilagode bebinim individualnim načinima sisanja; to je nešto što se razvija u toku prvih nekoliko mjeseci, od jednostavnog cijeđenja bradavica na pocetku, do snažnih pokreta sisanja kada beba malo poraste.

Izuzetno napredno rješenje u poređenju sa standardnim cuclama, gdje je jedini način prilagođavanja specifičnim potrebama bebe u razvoju mijenjanje veličine otvora na cucli kako bi se povećao protok mlijeka.

Dostupna je u razlicitim veličinama: 150 ml – 250 ml –330 ml i kompatibilna sa svim vrstama Step up cucli.

Step up cucle

Tri različite evolutivne Step up cucle su jedine koje imaju tri različita oblika dizajnirana za specifične potrebe beba u toku razvoja. Cucle takođe imaju ventil protiv grčeva koji sprječava bebu da guta vazduh. Ove silikonske cucle su veoma meke, svilenkaste i posebno elastične, idealne za bebu počev od njenih prvih dana života.


Jedina zakrivljena cucla
koja ostaje puna mlijeka kako bi se spriječio rizik od grčeva, štucanja i bljuckanja. Ekstraširoko, zaobljeno dno i reljefasti prstenovi omogućavaju bebi da „cijedi“ bradavicu prirodnim pokretom sisanja. Za novorođenčad.

 

Verzija nezakrivljene cucle je idealna od 2. mjeseca pa nadalje, kada periodi sa grčevima počinju da prestaju. Ekstraširoko, zaobljeno dno i reljefasti prstenovi omogućavaju bebi da „cijedi“ cuclu prirodnim pokretom sisanja. Idealna za prve mjesece života.

 


Manje dno i manje zaobljeno, garantuje bolji oslonac za usne, a time i pravilan pokret „sisanja“. Duža duda pomaže bolje sisanje. Prstenovi na dnu je čine ekstraelastičnom. Podesna za starije bebe.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…