Za vikend Dobri zloćko i Pink panter

Predstava Dobri zloćko, Gradskog pozorišta iz Podgorice, biće izvedena sjutra u sali Dodest, Kulturno-informativnog centra, a dan kasnije Pink panter ponovo napada, u Velikoj sali.   

U bajci Dobri zloćko, čije izvođenje je zakazano za 12 sati, zli čarobnjak Mrzlob laže, krade i guta kraljeve i kraljice. Na kraju otkriva da moć i prava ljubav ne idu zajedno.

Tekst predstave je napisala Žanina Mirčevska, režirao je Petar Pejaković, a u predstavi glume Katarina Krek, Goran Slavić, Dejan Đonović, Željko Radunović, Dijana Dragojević.

U 12 sati u nedjelju će biti izvedena predstava Pink panter ponovo napada. Pink panter je jedan od najneobičnijih likova našeg vremena, jedan od najljepših ikona crtanog filma, jedna od najupečatljivijih melodija ikada komponovanih i jedan od najdužih i najsmješnijih filmskih serijala.

Autor teksta je Bojana Mijović, režije Petar Pejaković, a uloge su povjerene Marku Radonjiću, Goranu Slaviću, Pavlu Iliću, Dejanu Đonoviću, Slaviši Grubiši, Željku Radunoviću, Sejfu Seferoviću, Staši Tomas, Branki Femić, Katarini Krek, Ivoni Čović i Dijani Dragojević.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply