Počela akcija Osmijehom oboji dom 2018.

Akcija Osmijehom oboji dom 2018. počela je adaptacijom prostorija Udruženja roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju  Pružite nam šansu.

Početkom aprila majstori Boja i lakova Kameleon posjetili su nove prostorije koje je na korišćenje dobilo udruženje roditelja, djece i omladine sa smetnjama u razvoju Pružite nam šansu.

Povod za posjetu bila je akcija Osmijehom oboji dom 2018. koja podrazumijeva da se adaptiraju domovi i prostori za život i boravak porodica, pojedinaca ili udruženja koje se bave pomaganjem posebno ranjivih kategorija društva, a koji nijesu u materijalnoj mogućnosti da finasiraju radove. Nakon što je utvrđeno da udruženje nije u mogućnosti da odvoji sredstva za adaptaciju prostora, odlučeno je da ovogodišnja društveno odgovorna akcija počne sređivanjem upravo ovog prostora, kako bi djeca i omladina sa smetnjama u razvoju i njihovi roditelji imali svoj kutak za razonodu, razvoj kreativnosti, odmor, druženje….

„Posebno smo počastvovani što smo bili u mogućnosti da pomognemo našim komšijama na Zabjelu iz udruženja Pružite nam šansu, jer je kvalitetan i prijatan boravak djece i omladine koja će koristiti ovaj prostor najveća satisfakcija za nas. Oni svoje vrijeme koriste za razvoj vještina i stvaranje raznih ukrasnih predmeta, a ovaj prostor je dovoljno veliki da mogu na najbolji način da ga iskoriste za sve aktivnosti koje imaju. Zato smo se potrudili da im ga učinimo što ljepšim“, kazao je Boris Jovićević suvlasnik BM Kameleon.

Adaptacijom prostora Udruženja Pružite nam šansu počela je i četvrta godina otkako Boje i lakovi Kameleon realizuju društveno odgovornu akciju Osmijehom oboji dom. Dosad je adaptirano 30 domova.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply