A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
moderne platnene pelene
Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 (3 votes) 
16/02/2012
11:08 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
181sp_Permalink sp_Print
0

tako prosto Smile pa nisam znala, a i brzo su stigle. koliko je bila postarina ako se sjecas?

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

16/02/2012
11:32 pm
bubica
Guest
Guests
182sp_Permalink sp_Print
0

jao,nisam sigurna.nesto sitno,ali mislim da imas na sajtu info o tome,ja sam napravila porudzbinu i odmah mi je izasla cena,sve ukupno. samo proveri,cene im nisu azurirane skoro,pa predlazem da pozoves telefonom i potvrdis pravu cenu po komadu. nije neka razlika,ali ja kad sam pricala sa njima,upozorili su me na to.

18/02/2012
8:55 am
Marijachi
Guest
Guests
183sp_Permalink sp_Print
0

mamika said:

eh, to ti je generalno problem sa svime sto narucujes, slabo ko salje ovamo, ne znam zasto…valjda zato sto nije neka potraznja pa se ni ne trude naci nacin. ja sam uzela tako sto mi je rodbina u Sa, uzeli licno, pa mi poslali busom. slicno je bilo i sa Alexandrom, a ne znam za ostale.

ti mozes naruciti, inace se malo cekaju, pa dok ti stignu i beba ce regulisati stolicu na jednom dnevno, i onda je lakse. Ipak kad je samo urin presvlacis na 2- 2,5 sata, a kad se pokaki moras odmah, pa zbog toga govorim da je jos rano za tvoju bebu, jedino kad bi ih imala tonu, a i zima je pa zbog susenja je nezgodno…(ja ih susim u susilici, i perem na 3. dan, imam oko 20 kom)

moj ti je savjet i da uzmes 3 zastitnih gacica, sa dvoje si cesto knap, i neka budu po mjeri, one sto su OS (one size , koje imaju podesavanja za vise velicina )nisu se bas pokazale nesto…  ja sam odmah uzela zastitne m velicinu, i evo duze od godinu ih koristimo i jos odgovaraju jer i one imaju po 3 podesavanja, ali moj je mrsavko i sporo dobija na tezini ne znam kako ce kod tebe biti…

i nama je sa jednokratnim uvijek probilo kad je tecna kaka, a sa ovima nikad, ali ponekad se desi da propusti urin ako vise piski ili ne namjestim dobro zastitne. 

bas me interesuje kako je bubica uzela flafi, njih svi hvale.  

Jeli se te zaštitne stavljaju samo noću?Od kojeg su one materijala?Ako je PVC,onda bebina koža ne može da diše Frown I da li možeš koristiti i ove platnene kad putuješ negde.Mi ćemo često putovati pa zato pitam.Što se tiče održavanja,ja imam mašinu za sušenje.A jedna žena je rekla da mi može doneti iz Bosne.Sad sam u velikoj nedoumici,recite mi jel teško održavati ove pelene?Mene svi odgovaraju,kažu da je mnogo teško,al ja bih najradije da dijete oslobodim vještačkog pampersa.

18/02/2012
10:13 am
marijank
Guest
Guests
184sp_Permalink sp_Print
0

mamika , i mene zanimaju iste stvari.bih da se trsim pampers pelena,koliko je potrebno uzeti za pocetak pelena,zastitnih gaca,ulozaka i jos sta sve treba?

je li moguce da je jedna pelena 10e?

18/02/2012
11:23 am
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

jeste, i to je nesto od povoljnijih, uguglaj cloth diapers pa ces vidjeti cijene po svijetu po 3x skuplje+postarina ako se narucuju itd…potrebno je oko 20 da bi mogla racunati na pranje svaki treci dan, zastitnih 2/3 , zastitne se nose i nocu , one su od PUL-a koji jeste vjestacki materijal ali specijalno proizveden za pelene i male guze jer propusta vazduh ali ne i tecnost. mi ih koristimo vise od godinu dana, nikad nije imao osip, ne mazem kreme…

za odrzavanje i ostalo cu vam staviti linkove, moram reci da ja ipak kad idemo na put koristim jednokratne, jer ne mogu racunati na masine za pranje i susenje uvijek, kao i drzanje prljavih pelena. 

pocetno ulaganje je oko 200 eura , jer zastitne obicno budu gratis 1 na 10 pelena, ali ja sam racunala da se nakon 6-8 mjeseci isplate, i ostaju za drugo, trece dijete besplatne, a ipak je u pamuku beba itd…u okruzenju se cak prodaju i polovne i to ucestalo mame koriste.

detaljnije na

http://www.pelene.info/zasto-p…..eda.html    i    

http://www.roda.hr/_upload/dok…..fo_web.pdf

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

18/02/2012
12:19 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
186sp_Permalink sp_Print
0

evo sjetila sam se i ovih pelena iz srbije, ali ne dostavljaju u cg  jedino ako ima neko da ti uzme pa posalje…(zato sam pitala bubicu za flafice, bilo mi cudno da oni iz hr dostavlaju, a ovi ne)

http://www.platnene-pelene.net/   ove pelene us i jeftinije, ali ne znam kakav je kvalitet nisam imala priliku probati, i imaju i ove isto srbija- http://www.dajdaj.com (njih ima i na fb -dajdaj pelene)  ne nzma da li dostavljaju u cg , a ono sto sam citala o njima svidja mi se jer rade sa bambusom i organskim pamukom sto je trenutno najbolje sto se moze ponuditi za bebinu kozu. 

pitajte sta vas zanima, sto znam odgovoricu,a na pocetku ove teme cete vidjeti da sam i ja iste stvari pitala druge Smile

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

18/02/2012
3:47 pm
Tajchi
Guest
Guests
187sp_Permalink sp_Print
0

Evo da odgovorim mamama koje pitaju za pelenice. Odgovarala sam i ranije, na nekim od prvih stranica, ali, nema veze. Ja sam u kontaktu sa Naidom iz Babysaurus, jer smo, narucujuci ove pelenice, pa sling maramu, pa MT, pa wrap maramu… i tako sve redom – postale i prijateljice 🙂 Nikad se uzivo nismo vidjele, ali, cujemo se preko FB-a ili mail-om, pa me cak zamolila da ja radim dostavu za Srbiju. Posalje mi pelene iz Sarajeva, mi idemo na bus stanicu i uzimamo pelene, pa nosimo nasoj kuci, onda ih prepakujem (jer moraju biti u providnoj kesi kako bi carinici, vozaci, policija i ko zna ko jos vidio sta se salje), zovem kurirsku sluzbu, izlazim na ulicu (problem sa parkiranjem pa ne dolaze na vrata), predajem paket, posle zovem dosta puta da li su stigle, kad ce vratiti novac, pretvaram novac u Eure (jer se kod nas placa u dinarima), pa onda to ili saljemo Naidi, ili uplacujemo na racun. Ili se plati na nas racun, pa onda saljemo postom ili kurirskom sluzbom. Mnoooogo kutare, sto bi se reklo u CG-u!

 

Za taj “posao” NE PRIMAM NIKAKVE PARE! To radim iz ciste zelje da male guze zive prirodno, da se sacuva ova planeta za one kojima je ostavljamo, da se ustedi… VELIKO HVALA Naidi, jer mi ona za nase usluge (i ja i mm trckaramo oko toga), uvijek posalje neku pelenicu gratis, zastitne, poslala mi robicu koju je nosila njena cerkica, ali je kao nova, jos markirana, tako da, ako tako gledate (ko to gleda), imamo korist od toga. Ovo sve navodim iz razloga sto ja stalno “reklamiram” Naidine pelenice, pa da ne bude: eee, ona to radi, da bi zaradila pare”. Ja Naidine pelenice obozavam, i najbolje su mi od onih koje sam ja imala. A sta sam imala:

1. http://www.platnene-pelene.net/

Ogromne su, ne svidaju mi se krojem, od flanela su, pa osim toga sto postanu tvrde posle prvog pranja, na njima ostaju fleke, koje se nikako ne mogu oprati. Imaju mnogo slojeva, a opet, nisu previse upijajuce. I ja sam ih, nasavsi slican materijal sila za moju djevojcicu, tako da je imala 3-4 komada home made. Poklonila sam ih prijateljici kad je malena zavrsila sa pelenama.

2. http://www.dajdaj.com/ Imam njihove zastitne i UOPSTE NISU DOBRE! Pustaju sa strane, lastika je losa, krza se, tanka, i nije bas dobro podeseno zakopcavanje. U pelenice sam se zaljubila, jer su premekane, divne, pravi bambus. Ali su uuuuzasno tanke. Samo 2 sloja – unutrasnja i spoljasnja strana a ulosci se kupuju posebno. Cak i sa tim uloscima, meni su se cinile mnogo tankim pa nisam uzimala. Cak mi je i cijena bila jaka, jer sam uz Naidine dobijala po 1/2/3 uloska, zavisi od pelene, ili od njihovog broja, jer se nesto dobijalo gratis. Ne znam kako sad ide, jer ih samo prosledjujem, pa sam cak zaboravila i nazive za pojedine krojeve.

3. Imala sam i neke pelene iz Hrvatske, mislim da nisu flafi, neke druge, isto flanel. Nisu mi se dopale, osim toga, premali su krojevi, cak i za moju bebu koja je tada bila premrsava.

4. Bambino Mio, necu ni da pominjem! Uzasne zastitne, prelijepe na slici – izgledom, ali, tvrde i vjecito curi izmedju nogica (mozda ne punijim bebama, ali nama uvijek). A pelene su kao tetra koja se upakuje unutra zastitnih (ko se sjeti to da radi, ustedi mu pelene, ili se potpomogne dok platnene ne budu suve).

5. Vidjela sam da u inostranstvu ima predivnih, ali, vec smo bili nabavili od Naide, a i te iz inostranstva su bile skuplje. Postoje i razni popusti, ko nabasa na njih, pa se moze ustedjeti, ali, samo ako se uzima jos nesto, jer se placa postarina, pa opet dodje na isto. Mi imamo sa babykind-a papirice, kupace gacice koje ne propustaju kaku, cajevac ulje, kozne nehodalice…

Tako da… Znam da je problem slanje, ali, ide bus iz SA za PG, pa bi se isto moglo poslati i cekati na stanici. U tom slucaju, svako za sebe, ili, ako nije u Pg-u, da nadje nekog da mu saceka. Sto se tice placanja, Naida me je pitala da joj opet pomognem, jer moji zive u PG-u, pa bi se uplacivalo na njihov racun, a oni joj opet slali pare za SA. To je ono sto ja, ili Naida mozemo da ponudimo.

Ko moze, neka proba i neke druge pelenice, neke iz inostranstva, pa nek uporedi.Svako voli razlicito. Ipak, napomena, pored svega sto volim od Naide, OS zastitne gacice su mi se najmanje svidjale (tek posle dugog vremena su joj se uklopile). Nama su najvise odgovarale zastitne po mjeri, prvo S velicina, pa M, pa na kraju par L. Jer one imaju po 3 drikera pa se dugo nose.

Mamika je rekla da se prodaju i polovne – tacno, znam zenu cije se pelene koriste vec 3-ci ili cetvrti put! Ali, ona je poklanjala, nije prodavala. Tako da su izuzetno korisne.

Jos jedna napomena, trenutno pletem vuneni cover (soaker) za jednu mamu iz Vojvodine, a ona ce ih lanolizirati. Kad zavrsim, postavicu slike na moju FB stranicu, a ona ce ih poceti koristiti tek na ljeto (termin joj je u maju), pa cu tada znati prave rezultate 🙂 Googlajte i to, ima ih u inostranstvu, dobro se prodaju, samo su jaaako skupi.

19/02/2012
10:52 pm
bubica
Guest
Guests
188sp_Permalink sp_Print
0

Tajchi,svaka cast na postu!

20/02/2012
2:06 am
Tajchi
Guest
Guests
189sp_Permalink sp_Print
0

Bubice hvala ti. Licno mislim da sam preopsirna :(, ali, volim kad se i meni sve do u tancine objasni, pa onda i ja tako prema drugima – drobim ponekad. Ne zamjerite.

20/02/2012
9:19 am
marijank
Guest
Guests
190sp_Permalink sp_Print
0

tajci,stvarno ,hvala ti na tako preciznom i detaljnom postu.

bogu hvala da ima ljudi kao sto si ti,koji toliko iskreno i otvorenom srca nastupaju,ne trazeci nista zauzvrat.

u pravu si,u zivotu ne mozemo sve gledati kroz novac.

20/02/2012
10:34 am
vanjamik
Guest
Guests
191sp_Permalink sp_Print
0

mame, ja sam nedavno kontaktirala g-dju neidu, koja se odmah javila i pocele smo dogovore oko placanja i isporuke. predlozila mi je upravo ovu varijantu o kojoj tajci govori: uplata za z.r. u CG, a ona bi pelene poslala busom za PG.

jos uvek razmisljam da li da ih narucim, niko ih u mom okruzenju nije koristio, osim jedne prijateljice koje je imala bambino mio i kojima uopste nije bila zadovoljna. pokusala sam procitati sve vase postove, ali sam stigla tek do 5 stanice 🙂 ne mogu da priustim sebi toliko vremena 🙁

marijank, da li ti poznajes nekog ko ih je koristio pa da si ih mogla vidjeti “uzivo”?

20/02/2012
10:37 am
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
192sp_Permalink sp_Print
0

Ja znam u pg nasu forumasicu Alexandru, pa probajte nju kontaktirati da vam opise iskustva iz prve ruke.

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

20/02/2012
11:10 am
marijank
Guest
Guests

Confused

20/02/2012
11:53 am
Tajchi
Guest
Guests
194sp_Permalink sp_Print
0

Marijank to je uuuzasno mnogo za postarinu! Tj. dostavu. Naida je imala dogovor sa vozacima koji voze za BG, mislim da je oko 5E posiljka, a posto salje po malo, za njih 2 ili 3, to se podijeli. Kurirska sluzba je od 3 do 4 E pojedinacno. Ali, ona je placala, i davala vozacu pri kretanju, tako da mene ovamo nikad nisu zezali da mi ne daju kesu zbog placanja. Pitaj je kolilko bi bilo, da li je provjerila sa vozacima.

Sto se tice sivenja, odmah da ti kazem da mozes. Mada… Naravno da nije to to, iz vise razloga:

1. Nema materijala! Ni u Srbiji, a tek dolje… Znam, trazila sam i zvala, do Kine stigla 🙂 Moja preporuka ti je da ne uzimas onaj debeli materijal – flanel, koji ide za debelu posteljinu. Tvrd je, grub, tesko se sije, nije mnogo upijajuci, a ako stavis vise slojeva, susice ti se 2 dana! Ako se pak odlucis za njega, ostavi prazan unutrasnji sloj koji ces “puniti” sa uloscima, inace ce ti se guzvati i nece biti dobro. Najbolje bi bilo da nadjes frotir (ni njega nema kakav ima Naida), ali ne onaj za peskire, nego mekaniji, kao za bade mantile. Taj moze da prodje – ako ga nadjes :).

2. Jedno je vidjeti sliku i kroj, a drugo je imati vec 1 pelenu u ruci, ili vise njih sa razlicitim krojevima, pa raditi po onome sto se vidi i sto ti najbolje odgovara. I moj ti je savjet – pitaj Alekstandru da ti preporuci, trazi joj da vidis neke od njenih pelenica (ona ima i Naidine ali i neke iz inostranstva na koje se hvalila), pa ce ti onda biti lakse.

3. Drikere ne mozes da nadjes! NEmoj ni da pokusavas, sta god nadjes- nece ti koristiti. Takodje, niko dolje (ni ovamo, sem velike fabrike) nema masinu za postavljanje plasticnih drikera. Nemoj postavljati metalne, jer ispustaju neki nikl, ili vec sta, kad su u dodiru sa mokracom.

4. Ne mozes da nadjes VELCRO, specijalan cicak kojeg ima u USA. Nemoj da kupujes kineski, ne valja nista, ostetice se za cas, pa ti je “veca dara nego mjera”. Pokusaj da nadjes turski – dobar je, ja sam radila sa njim! I traje! Prezadovoljna sam. I njega sam jedva nasla. Pitaj po pijaci one koje trguju sa robom iz Turske bi li ti neko donio, ako nema u radnjama.

5. PUL – a nema, to ti je ta specijalna zastitna guma (ma nije guma, materijal je koji propusta vazduh ali ne i vodu), a sa plastikom nemoj da radis (poenta i jeste u tome da su pp prirodne, ne plasticne, jer plastika ne da kozi da dise). Najbolje ti je ipak, ako krenes u sve to, izdvojiti novac za zastitne, jer su one komplet od materijala iz USA, cak je i lastika koja ide okolo za opsivanje uvozna, nije ista kao lastika za gace 🙂

6. Najbolje sto mozes da uradis, za probu, jeste da uzmes neku staru, ali dobru, debelu, zimsku, 100% pamucnu duksericu. Rukave upotrijebi za ulozak, a prednjicu i zadnji dio za pelenicu. Stavi cicak turski, ali tako da mozes da ga preklopis, da ti ne bi cupao robu kad ga peres. To je najjeftinija varijanta. Sve moze, googl – aj  pa ces vidjeti da i toga ima. Meni je ipak bila na kraju najjeftinija varijanta sa pravim pp (ove 4 koje sam sama sila sam proslijedila/poklonila, a sve ostale kupovne sam sacuvala). Kad se preracunas znaces sta ti odgovara, najbitnije je da pocnes, vidjeces, spas je, najvise za malenu guzu.

21/02/2012
4:08 pm
Marijachi
Guest
Guests
195sp_Permalink sp_Print
0

I ja sam kontaktirala Naidu,i rekla je isto,5 evra vozaču,i uplata na žiro račun.I taman smo se spremili kupiti,što kaže Mamika treba odmah dati 200 evra,kad nas je neprijatno iznenadio račun za struju Frown tako da ćemo pričekati još malo.Niada mi je preporučila probni paket,pošto mi je mala beba,pa da kombinujem sa jednokratnim.Šta vi mislite o tome?

Ja mislim da samo treba da probijem led i krenem.Ali, mi nije jasno koje naručiti,imaju nekakve OS i tako dalje.Mislim da mi to beba koristi dok se ne odvikne od pelena.Jel se bebe odviknu do 1 godine?Meni mamam kaže da sam ja već sa godinu dana nosila gaćice.Ali,tada su bile ove obične pamučne pelene.

Tajči ti si mama za primer,čitala sam i neke tvoje postove na drugim temama.Baš mi se sviđa kako razmišljaš.

Šteta što u crnoj gori nema neko nevladino udruženje roditelja,ja bih se odmah učlanila,pa da rezmenjujemo iskustva i pomažemo jedni drugima.

21/02/2012
4:16 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Marijachi, kako nema? pa upravo postas na portalu udruzenja Roditelji   .  imas pristupnicu , uclani se, ovih dana se rade neke akcije pa mozes pomoci ako zelis.  

u vezi pelena cu ti odgovoriti malo kasnije kad budem imala vise vremena, ako ti se do tada ne javi tajchi.

PRISTUPNICA   (klikni)

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

21/02/2012
6:59 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
197sp_Permalink sp_Print
0

Boze mili gdje smo mi-  pogledajte ovo  http://krampus-najam-pelena.hr/#

 

 njihove platnene pelene vam donose kuci, uzimaju prljave, peru i vracaju ciste, i to 2 x nedeljno. taj luksuz kosta 15 eur nedeljno, i za svako dijete njegove pelene koje ne koriste druga djeca, i peru ih odvojeno. e sad kome se ne da prati, a bi da mu je dijte u pamuku eto rjesenja!

nije bas ni jeftino, ako se zeli ustediti, ali mislim da je dobra fora za neodlucne, npr zelis probati jedan mjesec platnene, pa ako stima da nastavis, da ne moras ulagati u njih pa poslije da stoje neiskoristene…

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

21/02/2012
7:28 pm
Kristina M
Guest
Guests
198sp_Permalink sp_Print
0

🙂 marijachi, vrlo cemo ti se obradovati. Za sada je pristupnicu ispunilo oko 50 ljudi koji su se opredijedili da radimo zajedno na mnogim projektima. Ali mozda bolje preko maila, ili da otvorimo novu temu da odje ne pravimo digresije.UStvari, sad cu da je otvorim odmah:)

21/02/2012
10:10 pm
Tajchi
Guest
Guests
199sp_Permalink sp_Print
0

Marijachi hvala ti mnogo na tvojoj podrsci, lijepo je cuti tako nesto, iako, mislim da mi treba mnooogo jos ulaganja da bih bila primjer. Nadam se da sam primjer svom djetetu, a za druge? Daleko sam od toga! Vi zenice ovdje, odusevljavate mene! Gledam Kristinine postove, citam sta sve stigne, ceka 4-to dijete, mamika, Aleksandra, Danchy, ma da ne nabrajam vise, ionako cu neku izostaviti, a svaka je izuzetno vrijedna i pravi podstrek! Kad mi je tesko, ja se ulogujem, procitam po nesto, vidim kako vi stizete, i odmah mi lakse!

Tako sam, citajuci iskustva drugih mama, pocela sa pp. Isprva sam uzela 15 komada, bas iz neodlucnosti, nemanja para, “probijanja leda” i sl. Nisam se pokajala, nikad. Zato ih sada ja preporucujem drugim mamama. I ja sam poslusala Naidu, tj. njenu preporuku sa pelenama. Ali, ako cekas da skupis pare, kontaktiraj je ponovo, mozda ti se beba ubuci, pa joj budu odgovarale neke druge osim osnovnog paketa. Ma znace Naida da ti kaze. OS platnene pelene su meni bile super, nosila ih je do kraja pelenaskog staza. Samo nemoj uzimati OS zastitne, bolje su ti po mjeri (izmjerices obim nogice-butinu oko genitalija, obim struka), pa ce ti poslati zastitne S ili M, a kasnije, kad beba poraste i L velicinu. Usteda je velika. dokupices ti posle jos, sigurna sam. Samo je bitno da krenes 🙂

DA, mama ti je u pravu, nasa generacija je “iskakala” iz pelena sa navrsenih godinu dana. Druga vremena. Danas ne znam ni jednu bebu da je tako rano prestala. Mame su morale tako, nisu mogle stici i posao i pranje i peglanje (a peglalo se sve, cak i platnene maramice!). Vrijeme odvikavanja kod pp-a je od 16mj do 2 godine. To je neki optimum (naravno, ako pocnes na vrijeme sa tutom, nemoj odugovlaciti). Moja je imala probu sa godinu i po, piskila i kakila u tutu, ali, desavale se i nezgode, cesto, pa sam je ostavila do ljeta u pelenama. Vise zbog mene (mali stan, neuslovno, nemamo kola, pa nemozes nigdje mrdnuti sa koferom presvlake…). Prestala je sa 2 godine, potpuno, cak je izdrzala i put BG-PG i povratak 🙂 Nocne smo zadrzali jos malo, ali i to je prestala brze nego djeca sa jednokratnim. Ako imas uslova, strpljenja i upornosti, moze ti brzo prestati, ali, nemoj da se opterecujes, nije ti skupo kao jednokratne.

21/02/2012
10:11 pm
Tajchi
Guest
Guests
200sp_Permalink sp_Print
0

Kristina, obzirom da sam u Bg-u, a jos bez posla, tesko da materijalno mogu sta pomoci. Ima li svrhe biti u Udruzenju onda? Mogu li pomoci savjetima, predlozima, tako necim?

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…