Prvo okupljanje u Družionici za mame

Buduće i sadašnje mame okupile su se u četvrtak veče u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru i razgovarale, razmjenjivale iskustva i savjete u vezi velikog broja tema koje se odnose na trudnoću, porođaj, dojenje, zdravlje majke i bebe….

To je bilo prvo druženje dijela mama koje su se odazvale nedavnom pozivu udruženja Roditelji da se priključe Klubu trudnica i porodilja koji je nakon okupljanja dobio naziv Družionica za mame.

Dojenje je bila jedna od dominantnih tema, posebno pojedine zablude u vezi sa dojenjem  – ravne bradavice znače da majka ne može da doji, majka nema dovoljno mlijeka… ali je razgovarano i o pregledima u trudnoći, odlasku u porodilište, ishrani..

Prijatelj Kutka za dojenje u decembru je Cosmetics market, koji je obezbjedio poklone za mame u družionici brenda BabyCare.

[wpv-view name=”Foto Slider”]

Sve zainteresovane trudnice i mame se mogu prijaviti za okupljanje i pridružiti Družionici za mame, čiji je cilj što kvalitetnije informisanje i razmjena infomacijama u toku ovih važnih životnih perioda. To mogu uraditi slanjem maila na adresu [email protected] kako bi bile redovno informisane o svim dešavanjima koja im mogu biti interesantna.

Udruženje Roditelji jednom mjesečno organizuje druženje u Kutku za dojenje.  Prijatelji Kutka svakog mjeseca obezbjeđuju poklone za posjetiteljke Kutka. To je jedan od načina na koji udruženje želi da podrži majke koje namjeravaju ili već doje svoju djecu, a sve u cilju promocije dojenja u Crnoj Gori.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply