Prvi najsenzulaniji grudnjak za dojenje

dita4Grdunjaci za dojilje sa čipkom ili prozirnim materijalima nije nešto što se moglo vidjeti ili kupiti do sada ali od sada može, zahvaljujući kraljici burleske Diti Von Teese koja je dizajnirala najglamuroznije grudnjake za dojilje.

Osnovna svrha donjeg rublja za mame koje doje bila je da im obezbijedi praktičnost i udobnost ali nije udovoljavalo ženstvenosti.

Praktičnost i udobnost ostali su primarni u kroju koji je Dita Von Teese osmislila je u saradnji s brandom Destination Maternity ali je dizajn istovremeno privlačan i glamurozan.

Ona je željela da pomogne svim mamama da u prvim najzahtjevnijih mjesecima djetetovog života ne zaborave na svoju ženstvenost i na sebi nose osjećaj zanosa.

Cijene grudnjaka kreću se od 26 do 45 eura, a mogu se naručiti online.

Izvor: Dnevnik.hr, Boston.hr

 

 

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Ja sam prije 7 godina kupila dva prelijepa cipkana grudnjaka za dojenje u kojima grudi izgledaju divno-s obzirom na to da se svakako nose ulosci za dojenje nije neophodno da bude pamucni. Kupljeni su u pg u hercegovackoj. Bili su prilicno skupi ali su se isplatili-bila sam prezadovoljna. Prije godinu ipo sam, kada sam se opet porodila, trazila ali vise nisam mogla da nadjem nista slicno-katastrofa, jesu-bili su pamucni, jedan lici na padobrane a drugog poslije podoja nisam mogla da zakopcam jednom rukom-totalno razocarenje…

Leave a Reply