Mame ponovo pomažu jedna drugoj u vezi sa dojenjem

kutakNovo druženje mama u toku kojeg će razmjenjivati iskustava i savjetovati jedne druge o dojenju, udruženje Roditelji organizuje u četvrtak, 12. juna od 19 sati u Kutku za dojenje, u tržnom centru Mall of Montenegro.

Za buduće i sadašnje mame biće pripremljeni i posebni Huggies pokloni (pelene i maramice) od prijatelja Kutka u junu – drogerije Kuća Hemije, a u okviru njihove akcije Bebin prvi prijatelj koju realizuju već 6 godina. Akcija podrazumijeva dobijanje posebne potrošačke kartice sa kojom porodilje mogu kupovati Huggies pelene po posebnoj cijeni od 9.99 eura i Huggies maramice po 0.99 eura, a imaju i 5 odsto popusta na ostali asortiman u Kući Hemije. Kartica važi 15 mjeseci od datuma rođenja bebe .

Sve zainteresovane mame mogu da prijave prisustvo na email adresu roditeljski.kutak@roditelji.me ali i da se na taj način pridruže Družionici za mame udruženja Roditelji kako bi se redovno informisale o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i ostalim planiranim okupljanjima.

Kutak za dojenje je nedavno premješten na novu lokaciju u Mall of Montenegro, ali je i dalje na istom spratu, i postoje i posebni putokazi kako do njega doći.  U njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama od septembra prošle godine okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Otisla sam pre mesec dana i prisla ljubazno grupici od cetiri zene zeleci da im se pridruzim jer i ja imam bebu i sve me zanima u vezi sa dojenjem.Medjutim usledio je sok kad je gospodja rekla NEMAMO VISE PAVLOVICEVIH KREMA SVE SMO PODIJELILE !!!!! Osmotrila sam ih malo bolje i primetila da na decijim kolicima na obje rucke vise po tri,cetiri ako ne i vise kesa sa oznakom Dr Pavlovic.Podijelile zene medjusobno i odnijele kuci …Ispratila sam ih pogledom do vrata. Naravno nisam bila sam imalo je jos par ponosnih majki koje su stajale pored mene….i nisu mogle da veruju kako se ponasa prestavnica udruzenja Roditelja.

Leave a Reply