Nastavljaju se okupljanja u Roditeljskom kutku

flajer kutak1

Okupljanja majki i njihovih partnera u Roditeljskom kutku udruženja Roditelji u Donatorovoj radnji Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici nakon ljetnje pauze biće nastavljena od ponedjeljka, 29. septembra kada će biti razgovarano o podršci dojenju u susret Nacionalnoj sedmici promocije dojenja.

Članice udruženja Roditelji i buduće savjetnice u grupi za podršku dojenju razgovaraće sa majkama od 18 sati o svim nedoumicama koje se mogu pojaviti na početku dojenja, uz savjete kako da ih prevaziđu.

Grupa za podršku dojenju udruženja Roditelji okuplja zainteresovane majke koje imaju iskustvo u dojenju, a trenutno prolaze obuku za savjetnice.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Za mame će kao i do sada biti obezbijeđeni pokloni kompanije Donator doo koja je ustupila prostor Kidslanda za Roditeljski kutak.

Roditeljski kutak je mjesto na kojem se okupljaju članice Družionice za mame udruženja Roditelji, i u kojem trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, u vezi su sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković i Nebojša Čejović, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply