Na poklon Metalac lončići Mumi

Frozen-1

Nijesmo još završili sa poklonima, ali ćemo to uraditi ubrzo, kada poklonimo još jednom Metalac lončiće sa likovima iz crtanog filma Mumi.

Lončiće na poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Kompanija Metalac je željela i da obavijesti djecu i roditelje da je Diznijeva družina na „mini m“ posuđu sve brojnija jer su stigli i likovi i iz Zaleđenog kraljevstva (Frozen).

“Ishrana je najvažniji faktor rasta i razvoja svakog deteta, a da bi djeca bila i ostala zdrava, hrana mora biti zdrava i pripremljena u zdravom posuđu. Emajl je najbolji materijal za izradu posuđa koji sprječava zadržavanje bakterija, ne izaziva alergijske reakcije i obezbjeđuje lako i jednostavno čišćenje i održavanje”, kažu u metalcu.

Emajlirano posuđe ima tradiciju dugu hiljadu godina i spada u jedino dekorisano posuđe koje se podjednako može koristiti kako za kuvanje tako i za čuvanje hrane. Pritom je, uz stakleno posuđe, apsolutno neprikosnoveno sa aspekta zdravstvene ispravnosti zahvaljujući idealnoj glatkoj površini koja se lako čisti i na kojoj nema zadržavanja niti razmnožavanja bakterija. Sa kvalitetnim emajliranom posuđem nema ni opasnosti od alergijskih reakcija, tvrde u Metalcu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply