Pino poklon za male indijance

indijanskiset

Imate li male indijance ili one koji bi to željeli da postanu? Poklon Pino Indijanski set je onda odličan poklon za novogodišnje praznike, a njega večeras poklanjamo u saradnji sa kompanijom Skala Monte koja je njihov uvoznik za Crnu Goru.

Pino Indijanski set je igračka koja će podstaći djecu na maštanje, druženje, pričanje i sticanje znanja o životu Indijanaca. Uživljavajući se u ulogu Indijanca, u igri sa drugovima ili u samostalnoj igri, dijete će biti i fizički aktivno. Kroz igre uloga podstiče se dječja kreativnost i razvija mašta, uče se novi pojmovi i riječi, razvija spretnost ruku, stiču i proširuju znanja o zanimanjima ljudi, a prije svega, dijete se uči da bude maštovito i da na pravi način izražava svoja osjećanja, kažu u Skala Monte kompaniji.

U metalnom koferčiću nalaze se luk i strijele u tobolcu, traka za čelo sa imitacijom perja, ukrašena drvena sjekira, drveni nož u futroli i ogrlica.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Ovo je posljednji Pino poklon koji dijelimo u toku decembra, a u susret praznicima.

Pino igračke su tradicionalne drvene igračke koje otvaraju svijet dječije kreativnosti i mašte, pokreću radoznalost i omogućavaju razvoj intelektualnih, emotivnih i socijalnih sposobnosti djece.

“Prirodne teksture drveta stimulišu dječija čula jer pozivaju djecu da dodiruju, osjećaju i istražuju. One razvijaju maštu i dozvoljavaju djetetu da bude pokretač ideje kako će se i sa čime igrati. Veoma su važne za razvoj motorike, logike i inteligencije djece u ranom djetinjstvu”, kažu u kompaniji Skala Monte koja je njihov zastupnik.

Detaljnije o ponudi Pino igračaka i infomacije o tome gdje ih možete kupiti pročitajte na njihovom sajtu

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply