Poklanjamo Pino Patkice

pinopatkce

Mama patka i njena djeca još jedan su sjajan novogodišnji Pino poklon za vaše mališane, a koji večeras poklanjamo u saradnji sa kompanijom Skala Monte koja je njihov uvoznik za Crnu Goru.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Drvena mama patka sa svojim pačićima koji se kreću na točkovima i mogu da se vuku, predstavljaju omiljenu igračku male djece. One su za djecu pouzdani drugovi koji ih vjerno prate, kuda god da idu.

Djetetu koje je tek prohodalo, vučenje igračke pruža zabavno kretanje, uvježbavanje motorike i ravnoteže, i razvijanje spretnosti ruku. Igračka motiviše na igru u pokretu, stimuliše razvoj i usavršavanje krupne motorike, intelektualni razvoj, kao i razvoj čulne osetljivosti malog djeteta.

Patkice su proizvedene od kaučukovog drveta i vodenih, netoksičnih boja. Drvo kaučuka spada u grupu zelenih, „eco-friendly” materijala, odličnih karakteristika. Čvrsto je, a istovremeno omogućava izuzetno finu obradu i vrhunski kvalitet gotovih proizvoda.

Pino igračke su tradicionalne drvene igračke koje otvaraju svijet dječije kreativnosti i mašte, pokreću radoznalost i omogućavaju razvoj intelektualnih, emotivnih i socijalnih sposobnosti djece.

“Prirodne teksture drveta stimulišu dječija čula jer pozivaju djecu da dodiruju, osjećaju i istražuju. One razvijaju maštu i dozvoljavaju djetetu da bude pokretač ideje kako će se i sa čime igrati. Veoma su važne za razvoj motorike, logike i inteligencije djece u ranom djetinjstvu”, kažu u kompaniji Skala Monte koja je njihov zastupnik.

Detaljnije o ponudi Pino igračaka i infomacije o tome gdje ih možete kupiti pročitajte na njihovom sajtu

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply