Poklanjamo Metalac lončiće

mumi3

Foto: Minjina-kuhinjica

Stižu novi pokloni, koje smo spremili u saradnji sa partnarima, a jedan od njih je i Metalac koji je odlučio da obraduje mališane i njihove roditelje lončićima sa likovima iz crtanih filmova.

U Metalcu kažu da je nakon Miki i Mini Maus, popularnih Diznijevih Princeza i Autića, „mini m“ linija emajliranog posuđa bogatija  za likove popularnog Zaleđenog kraljevstva (Frozen).

“Emajl je najbolji materijal za izradu posuđa koji sprječava zadržavanje bakterija, ne izaziva alergijske reakcije i obezbeđuje lako i jednostavno čišćenje i održavanje. Sve te veoma važne osobine ima na umu Metalac, najbolji proizvođač emajliranog posuđa u Evropi, koji je u svoj asortiman uvrstio i šerpice sa Dizni likovima namijenjene pripremanju, serviranju i čuvanju hrane za djecu”, pojašnjavaju iz Metalca.

Emajlirano posuđe ima tradiciju dugu hiljadu godina i spada u jedino dekorisano posuđe koje se podjednako može koristiti kako za kuvanje tako i za čuvanje hrane. Pritom je, uz stakleno posuđe, apsolutno neprikosnoveno sa aspekta zdravstvene ispravnosti zahvaljujući idealnoj glatkoj površini koja se lako čisti i na kojoj nema zadržavanja niti razmnožavanja bakterija. Sa kvalitetnim emajliranom posuđem nema ni opasnosti od alergijskih reakcija, tvrde u Metalcu.

Lončiće na poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply