A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Emisija "Medju nama" o prebukiranosti vrtića
Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 (2 votes) 
19/09/2012
9:20 am
Kristina M
Guest
Guests

Atlas televizija, srijeda 19. seotembar u 21 sat, emisija sa naslovom  “Prekobrojni”. Gosti:

Sandra Dragićević, udruženje Roditelji;

Bojana Jovanović, vaspitačica;

Biljana Stanković, roditelj. 

19/09/2012
11:24 am
Danchy
Guest
Guests

Go, go, go!!!!

19/09/2012
2:13 pm
marioleta
Guest
Guests

Uhhh cimnu se da je sad u 14h Surprised

 

Zalijepila sam ogromnu cedulju na TV da ne zaboravim večeras jer u to vrijeme kupam djecu Laugh….mada  mogu jednu noć bez vode Smile…valjda Confused

 

A što nisu nekoga iz uprave nego podmetnuli vaspitačicu hmmm.

19/09/2012
10:12 pm
wesna
Guest
Guests

Odlična emisija,bravo za Sandru i Biljanu..malo mi je vaspitačica koja je gostovala ostala nedorečena,tj očekivala sam od nje više konkretnih stvari npr-da kod toliko djece u grupi najvažnije je sačuvati ih da se ne povrijede,treba ih sve nahraniti,oprati im ruke,odvesti u kupatilo..da tu malo vremena ostaje za neki rad sa djecom,kako zadrzati paznju njih 40 itd itd itd…Mozda je trema odradila svoje…

A to što se niko iz Ministarstva nije pojavio-samo pokazuje njihovu nezainteresovanost za stanje u vrtićima..

19/09/2012
10:28 pm
Danchy
Guest
Guests

Sve pohvale Biljani i Sandri…odlično pripremljene za emisiju, sa jasno definisanim porukama koje šalju. Bravo! I doktorica iz Instituta je dala sjajan doprinos!

Ja sam zadovoljna…baš!

19/09/2012
11:23 pm
bilja76
Guest
Guests

I ja sam zadovoljana kako izgleda emisija. Videcemo da li ce se iko oglasiti od nadleznih??? Ali i ako se ne obrate, znamo sta nam je ciniti!!! :)

20/09/2012
1:36 am
marioleta
Guest
Guests

Emisija je bila odlična,scaka čast za Bilju i Sandru,a št se tiče Bojane slažem se sa Vesnom i ja sam očekivala više od nje-konkretnije nešto…ali dobro.

Bravo još jednom KissKissKiss

20/09/2012
9:13 am
macence
Guest
Guests

Biljo i Sandra, svaka cast! Svaka vam je bila na mjestu!

Samo ne znam kako ste ocutale onu Bojanu?! Da mi dijete ide kod nje u grupu, odmah bih ga ispisala. Zena nije pričala istinu!!! Kako je samo srocila pricu kako je doslo do toga da joj jedne godine u grupi bude 72!!!! Da, dobro ste cule, drage forumasice. I na pitanje odlicne voditeljke “da li ih je ikad bilo preko 50”, magistrica odgovara “ne, nikad ih nije bilo toliko preko 50, nekad 35, nekad 44, nekad 55-56”Confused… ko je odje lud???

Dalje, na pitanje kako izlazi na kraj sa tolikom djecom, magistrica se hvali kako je to moguce zahvaljujuci obukama koje je proslaLaugh…. da crknes od jeda i od smijeha…. i dodaje da je na magistarskim studijimaConfused.

Molim je ovim putem da mi kaze ko su predavaci i treneri i kako se zove ta obuka koja te priprema za rad sa 50-toro djece?

Psiholozi svih zemalja, ujedinite se i odgovorite mi jesam li ja luda ili nesto nije u redu sa ovom zenom?!

Nije trebala ni dolaziti u emisiju kad se onako prosula i pokusala da nam zamaze oci stvarima koje je navaljala…. Ne, draga wesna, ne moze te trema natjerati da pričaš neistinu, mozda da budes malo nepovezana, da se znojis, da mucas i zastajkujes, ali da pričaš neistinu NIKAKO!

*edited by: Administrator

20/09/2012
9:25 am
Danchy
Guest
Guests

Macence, Bojanu namjerno nisam komentarisala jer je njen nastup bio dijametralno suprotan nastupu Sandre i Bilje. Očigledno je i njen motiv bio takav.

Poruke koje je poslala su najlošije po nju samu…mislim da je to sasvim dovoljno i da nema potrebe da se nerviramo oko toga. Dali smo joj šansu, širom otvorenih vrata, šta se desilo, vidjeli smo…za nauk nadalje ;)

20/09/2012
10:01 am
Majja
Guest
Guests

Biljo i Sandra svaka vam cast, za svaku ste pohvalu i divljenje! Kiss

Vaspitacica Bojana me ostavi bez teksta! Surprised Bez pardona zena slozi pricu kako je ona sposobna i uspjesna, buduci magistar! A na sastanku rece da je imala 72 djece u grupi, da je morala da nabavlja bubicu da bi izasla sa toliko djece na kraj i da bi je culi sto prica… Tada me je zadivila a za ovo sinoc zaista nemam komentar! Mislim, cemu joj sve to? 

*edited by: Administrator

20/09/2012
10:02 am
macence
Guest
Guests

A, ne, nema nerviranja, samo da se zna. Evo vidis, Danchy, kako bi ljudi i zene sa strane pomislili kako je ona profesionalac, samo je malo “drma trema”.

Moram da kazem da je ona nama u udruzenju rekla da je imala 72 djece u grupi uz, kao sto sam napisala, objasnjenje kao je do toga doslo.

Takodje sam morala da reagujem na obuke jer ona prica nema veze s mozgom.

Cisto da ne bude da smo mi totalne dileje, ima i medju nama majkama pomalo obrazovanih, pomalo pismenih, pomalo blesavih, pomalo nezadovoljnih, pomalo umornih, pomalo nervoznih … pomalo ZIVIH! Sve moze, ali da me neko pravi budalom i da se jos dici time…. BLJAK!

Nego, Danchy, u pravu si, sebi je nanijela najvecu stetu. Mada mi je zao i kad pomislim kome mi djecu ostavljamo…  Zaludo ti sav trud kad ga jedna takva magistrica u vodu baci.

*edited by: Administrator

20/09/2012
10:05 am
macence
Guest
Guests
12sp_Permalink sp_Print
0

E, jos da dodam da ne bih bila ni blizu ovoliko kriticna i ostra da ne znam da i ona ovo cita!

20/09/2012
10:45 am
dzuli
Guest
Guests
13sp_Permalink sp_Print
0

Ja nisam mogla da gledam tu emisiju, i bas mi je zao, mada od magistrice-vaspitacice nisam ocekivala nista drugo, zaista, svi smo bili na tom sastanku i culi sta smo culi i ne znam sta ste ocekivale od nje, lepo je neko od nasih pitao, mislim da je Sandra, da li bi ona dosla u emisiju kao predstavnik vaspitaca, tj udruzenja Vaspitaca, a ne kao pojedinac, na sta se ona odmah povukla. Ako ja predstavljam udruzenje npr. Roditelja, onda ja istupam ispred njega i govorim u ime svih nas, a ne kad treba pred kamere da se povlacimo. ima li negde zakacen snimak emisije,da pogledam,pa da znam tacno sta je u pitanju

20/09/2012
10:52 am
caye
Guest
Guests
14sp_Permalink sp_Print
0

Dzuli pise da ima repriza danas u 13,ni ja nisam stigla da pogledam al sam snimila. Ne iznenadjuju me komenari za vaspitacicu, videcu kad pogledam emisiju, ali na statanku bisam bas mogla da je skonam Confused

20/09/2012
11:15 am
Kristina M
Guest
Guests
15sp_Permalink sp_Print
0

Postavicemo emisiju na portalu uskoro

20/09/2012
11:16 am
Sandra D
Guest
Guests
16sp_Permalink sp_Print
0

Dragi moji,  mnogo sam zadovoljna sto pisete ovako i sto vam se svidjelo ono sto smo Biljana i ja pricale…iskreno nikada nisam imala toliku tremu ( a nije mi prvi put da sam u medijima, tacnije nekada sam i sama bila norvinar ) :)

Negdje, ponavljam ponovo, znam da govorim u ime svih nas, i onda to dodatno utice na psihu i prosto sam morala svaku rijec da ”mjerim”, jer da sam tamo bila u licno ime bar bih se 3 puta izvikala:)

nego, Macence moje drago, cuh ja nju kako rece do da nije imala preko 5o-ro, ali ih je bilo i do 55..nisam to cula samo ja, culi su svi koji su gledali..

U principu draga moja, ja nisam posla tamo da se sa njom prepirem i da joj hvatam sta prica, ja sam je u jednom dijelu cak i pohvalila, ne nju licno nego vaspitace.. Ja sam posla sa porukom i sto mi je najbitnije, izgleda da sam je dobro poslala:)

A ti mi se ne nerviraj, nisi slatka onda :P , a rekla sam ti da si mi se proljepsala mnogo zadnjih mjeseci…Sjecas li se sto si mi rekla prije neki da ”Sta se nerviras oko gluposti” :)  Uzvracam pitanje :)

20/09/2012
11:20 am
macence
Guest
Guests
17sp_Permalink sp_Print
0

Nisam se nanervirala, naprotiv! Mozda zvucim tako, ja samo kazem ono sto mislim i iznosim cinjenice, narocito zbog osoba koje nisu bile na sastanku u udruzenju, a gledale su sinoc emisiju.

Inace, hvala na komplimentu, beba, sreca, ljubav cine svoje!EmbarassedKiss

20/09/2012
11:30 am
mirjana
Guest
Guests
18sp_Permalink sp_Print
0

Jedva se ulogovah, a ne mogu izdržati da ne napišem redak , dva…

Našim ženama, Biljani i Sandri, svaka čast,a vaspitačicu bih pitala zašto je gubila vrijeme s nama na sastanku a poslije otišla u emisiju onako… Čak mi se nije svidjelo ni ono što je rekla voditeljki da joj je pitanje o reakcijama poslodovca na gostovanje -NEUMJESNO?!

iIz privatnih izvora znam da je ombudsmaN bio na službenom putu,zato ih opravdavam, mada su isto mogli poslati nekog iz kancelarije( bili su u Zagrebu)

 

Ipak, nešto se pokrenulo i vjerujem da će se uspjeti sa tim ….

 

Pozdrav svima

20/09/2012
11:58 am
Kristina M
Guest
Guests
19sp_Permalink sp_Print
0

Sandra, evo odgovora na tvoje postavljeno pitanje, stigao danas na pressu UNICEF-a i MOnstata

 

Perks je upozorio da jedan od dosljednih nalaza u izvješštaju pokazuje da postoji mala grupa djece koja ne užživaju sva prava u pogledu obrazovanja, razvoja i ostalih blagostanja kao većina djece.

20/09/2012
1:22 pm
Dusko Mihailovic
Guest
Guests
20sp_Permalink sp_Print
0

Evo emisija je online, na našem portalu :)

No permission to create posts
Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
18 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

SOS linija baner

SOS linija baner