A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Sta danas kuvam??
Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 (1 votes) 
17/02/2012
2:24 pm
Podgoricanka
Guest
Guests
121sp_Permalink sp_Print
0

Ok, ja sam ih tako htjela, al dzaba kad struje nije bilo…pa ni broj nijesam mogla naći:)

17/02/2012
2:25 pm
alba
Guest
Guests
122sp_Permalink sp_Print
0

Kristina, marija mi to zovemo polpete. Ja ih pravim kao marija, sqmo sto stavim pola kriske hleba namocenog u mlakoj vodi.

17/02/2012
2:36 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
123sp_Permalink sp_Print
0

alba, a bas sam te hjtela pitati sta su polpete, nisam znala za taj izraz 🙂

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

17/02/2012
2:56 pm
alba
Guest
Guests
124sp_Permalink sp_Print
0

Haha, a ja mislila svi to zovu tako. A polpetun? To jos zovu vekna od mesa…

17/02/2012
4:04 pm
vanjamik
Guest
Guests
125sp_Permalink sp_Print
0

zene, onaj krcko dobro izgleda… mm bi se verovatno “odusevio” jos jednom spravom u kuci, ali kad otopli, skoknucu do starog aerodroma, mora da ga imaju one velike tehno radnje…

btw, iako idem OT, mamika, ja htjela uzeti onaj figaro sto je istovremeno i fen za kosu, pa sebi olaksam feniranje paza, ali izbor los Confused samo za dugu kosu…

17/02/2012
5:18 pm
Kristina M
Guest
Guests
126sp_Permalink sp_Print
0

Zene, samo da vam prijavim da sam danas za dezert pravila ove bombonjerice http://www.coolinarika.com/rec…..i-minjoni/ Vrlo su jednostavne, sem umakanje u cokoladu jer duuugo traje, jednu po jednu. Cekamo da se ohlade pa da se bacimo na njih:)

17/02/2012
5:20 pm
Kristina M
Guest
Guests
127sp_Permalink sp_Print
0

Slikacu ih i unijeti recept na portal, a i vas jos jednom podsjecam da biste mogle slikati svoje specijalitete, i da unesete recepte u sistem za unos tekstova. Ako vam je dusa, posaljite na mail pa cu ih pripremiti

20/02/2012
10:25 am
marijank
Guest
Guests
128sp_Permalink sp_Print
0

mi za dorucak pravili prijesnac, a za rucak cemo piletinu pa cemo smisliti na koji nacin.Laugh

20/02/2012
2:42 pm
Kristina M
Guest
Guests
129sp_Permalink sp_Print
0

E danas opet klasika, pecena teletina sa krompirom, prokulicama, sargarepom… corba od karfiola, mijesana zelena salata sa krastavcem i salata od pecenih paprika.

Krenula sam supu da kuvam ali sam shvatila da nemam ni paskanata ni celera, a ni mogucnosti da ih kupim u najblizoj prodavnici pa sam samo skuvala meso, i pozajmila dio temeljca za corbu od karfiola.

20/02/2012
9:43 pm
mama_mama
Guest
Guests
130sp_Permalink sp_Print
0

marijank said:

mama_mama,sta sve kuvas u krcka?

mogla bih ga nabaviti kada je tako dobar.ajde napisi kako se sprema hrana.

Sa malo vecim zakasnjenjem….
Hmmmm….u krcku se moze spremati u principu sve.Ja sam na netu trazila u pocetku recepte, mada i dodje uz njega neki mali “kuvar” .

Vrlo je jednostavan.Bukvalno se sve moze spremiti, jedino sto sam primijetila da za  nekia corbasta jela(kao paprikas, pasulj, i sl), ili nisam umjela, ili sam usula premnogo tecnosti, pa je to nesto bilo prezitko…i duuuugo se kuvalo.

Inace, preukusno je:
zajedno stavis bilo koji komad mesa, bilo koje povrce(mijesano ili jednolicno), i imas milion kombinacija….Meni su vrhunski ispadali:
Pecena kokoska sa krompirom(kao ispod saca je), Sva jela sa curetinom uz povrce, gulasi, punjene paprike, musaka, rizota sa mesom i povrcem,….ma ne znam…ja ne kuvam klasicno, i kad zvuci klasicno(ako me razumijete).Uvijek dodam neku svoju notu u vidu zacina, premaza, soseva, vocki…… Ali kada nemate vremena, ali u stvari i kada se ima vremena, taj Krcho je po meni fantastican zbog socnosti koje daje onome sto spremamo u njemuKiss

Evo sta cu sjutra ujutru pristaviti:
Futoski kupus(dobro ispran da ne bude slan)i cureca krila( u Krcka ponovo).Znaci ukljucim famozni aparat, stavim kap ulja i razmazem ga po dnu i strani posude, narezem c.luk, b.luk, sargarepu, sjeckani k.kupus, suve sljive, jednu jabuku na cetvrtine.u sve ovo zavucem cureca krila.U casu umutim zacine po zelji, nalijem vodom da se sjedine, prelijem sastojke stavljene predhodno, poklopim, okrenem na High…..i eto.Spremanje ce trajati mrvu duze nego sto sam trebala vremena za napisati ovo….Pozdrav! 

20/02/2012
9:47 pm
marijank
Guest
Guests
131sp_Permalink sp_Print
0

to bas zvuci super.bas cu sjutra zvati ovu zenu da mi da temaso katalog da pogledam i porucim.

mislim da si rekla preko tog kataloga da si porucilaSmile

21/02/2012
12:22 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
132sp_Permalink sp_Print
0

(vanjamik, moja prijateljica ima za paz neku fen-rotirajucu cetku od rowente, kune se u nju-  ja nisam probala…)

 

zene dajte mi neku dobru, a brzinsku ideju za pripremu dzigerice.  imam jedna komad, trebala bih za rucak da spremim, a ja znam samo onu klasiku, na dinstanom luku, sa neutralnom pavlakom +pire. 

Ima li neko bolju ideju?

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

21/02/2012
12:43 pm
mama_mama
Guest
Guests
133sp_Permalink sp_Print
0

marijank said:

to bas zvuci super.bas cu sjutra zvati ovu zenu da mi da temaso katalog da pogledam i porucim.

mislim da si rekla preko tog kataloga da si porucilaSmile

Nisam preko Temasa……al su svi na istom principu.Moj je Fagorov…..svi su na istom principuKiss

21/02/2012
3:15 pm
Tamara 2
Guest
Guests
134sp_Permalink sp_Print
0

mama_mama said:

marijank said:

to bas zvuci super.bas cu sjutra zvati ovu zenu da mi da temaso katalog da pogledam i porucim.

mislim da si rekla preko tog kataloga da si porucilaSmile

Nisam preko Temasa……al su svi na istom principu.Moj je Fagorov…..svi su na istom principuKiss

Sad si me bacila u razmisljanjeLaughbas mi se svidja,a koliko kosta to zadovoljstvo?

21/02/2012
3:18 pm
Tamara 2
Guest
Guests
135sp_Permalink sp_Print
0

http://www.vijesti.me/zivot/ba…..anak-61349

 e kad smo kod spremanja danas pravila ovu preeeedivnu tortu,znaci zovem je ''ubica'' jer je mnogo dobraLaughLaughLaugh toplo preporucujem svija…

a sto je tice glavnog jela,crveni kupus dinstan,i suva rebarca,mmm

21/02/2012
3:19 pm
Tamara 2
Guest
Guests
136sp_Permalink sp_Print
0

ovo ''svija'' znaci svimaLaughLaughLaugh

21/02/2012
4:21 pm
Kristina M
Guest
Guests
137sp_Permalink sp_Print
0

Tamara2, unisti me:) A trenuto kriziram koliko mi se jede neki kolacCry

21/02/2012
5:02 pm
Tamara 2
Guest
Guests
138sp_Permalink sp_Print
0

Kristina said:

Tamara2, unisti me:) A trenuto kriziram koliko mi se jede neki kolacCry

jedino da te zovem da dodjes da probas :)))

21/02/2012
5:24 pm
Kristina M
Guest
Guests
139sp_Permalink sp_Print
0

E da si samo malo bliza dosla bi sigurno:)

21/02/2012
9:20 pm
Tamara 2
Guest
Guests
140sp_Permalink sp_Print
0

kad otopli :))))))

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
19 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

SOS linija baner

SOS linija baner