A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Sta danas kuvam??
Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 (1 votes) 
18/05/2012
11:29 am
macence
Guest
Guests
321sp_Permalink sp_Print
0

Ja juce poslije posla (a svi mrtvi gladni) makarone sa mljevenim mesom … krastavac i paradajz u kisjeloj pavlaci … bez hljeba … Mozda nije zdravo, ali je njami!

18/05/2012
11:36 am
Kristina M
Guest
Guests
322sp_Permalink sp_Print
0

Mi smo juce pravili tortilje sa piletinom (samo sam proprzila piletinu, luk, zacine, kukuruz i malo pasulja sa mexickim sosom), i napravila jos uz to malo jednu tikvicu i patlidzan sa bijelim lukom i neutralnom pavlakom i zacinima. Inace su nam zacini svi konacno porasli da se mogu brati, pa svakom jelu daju divan ukus. I rukolu ubacamo u svalatu svaki dan, imamo je na izvoz:)

18/05/2012
12:24 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
323sp_Permalink sp_Print
0

hehehe, drago mi je za rukolu, moj prijedlog Dusku 🙂  

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

18/05/2012
12:39 pm
SanjaM
Guest
Guests
324sp_Permalink sp_Print
0

Danas spremam pecenu pastrmku i krompir salatu ,mmmm….

18/05/2012
4:54 pm
marijank
Guest
Guests
325sp_Permalink sp_Print
0

musaka i sopska salata,njammmm

09/10/2012
1:16 pm
mamagaga
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 247
Member Since:
15/12/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
326sp_Permalink sp_Print
0

zene treba mi jedan savjet, posto cu u bolnici ostati 8 dana zbog porodjaja bih mm. i deckicu napravila neku kuvanu hranu koja moze ostati barem 3-4 dana u frizideru pa da podgriju a za preostala 4 nek se snadju brzinski, samo me interesuje koliko moze dugo ostati tako skuvana jer je ne mogu zamrznuti nemam zamrzivac bez malu pregradu …

Imate ideja?

09/10/2012
1:40 pm
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
327sp_Permalink sp_Print
0

Iako ne idem u bolnicu jos, podgrijavanje i spremanje obroka za vise dana mi je uza specijalnost. Gotovo sva jela spremam u vecim kolicinama u tako velikim serpama (grasak, boraniju, pasulj, sarme, djuvec sa rizom…) i grijem ili u tanjirima u mikrotalasnoj ili u manjoj serpici samo kolicinu koju jedemo tada! Ovo zadnje je najvaznije. Ako ostane nesto, ne vracati nego baciti, pa grijati sutra-prekosutra opet ono sto zelis da jedes. Ja grijem cak i pohovane snicle (bas sam juce to i djuvec spremila za 3 danaWink). Njih grijem u mikrotalasnoj. Ako nemas mikrotalasnu, griju se u tiganj, zamotaj u alu foliju i poklopi na laganoj vatri 5 min. 

09/10/2012
1:57 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

sva “zimska” jela/variva mozes, sarma, pasulj, kupus itd, mozes peceno meso ako imas neku posudu tipa taperver, bilo koja da dobro “dihtuje” ;) gospodja koa radi u velikoj kuhinji mi je jednom rekla da sve moze stajati u frizideru , dobro zatvoreno nekoliko dana pod uslovom da nema kostiju…ja od tada iz svakog jela izvadim kosti i nema problema…

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

09/10/2012
2:00 pm
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
329sp_Permalink sp_Print
0

Mamika, dobro mi reče to za kosti. Mada ja uvijek sa mesa maknem kosti još u toku spremanja, pa mi se zato valjda nikad ništa nije ni pokvarilo u frižideru. S kostima jedino pravim krmenadle, ali njih obično samo prepržim i jedemo ih odmah. Hvala!Kiss

11/10/2012
1:03 am
marioleta
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 161
Member Since:
09/02/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
330sp_Permalink sp_Print
0

Juče sam spremala torteline  (makarone,barena i dimnjena pečenica,pršuta,kis. krastavci,trapist.pavlaka i majonez ConfusedConfusedConfused) za veliko čudo baš sam malo pojela Laugh i lignje sa rizom i malo povrća Smile.

 

A za sjutra planiram pileće bijelo nasječeno na duguljaste rezance  u pavlaci za kuvanje sa bijelim lukom….to sam već pravila i fenomenalno je samo nisam sigurna za mene za ovaj bijeli luk zbog mlijeka mada ide vrlo malo Laugh..e sa ne znam šta uz to ..možda pire,mada može  i da se prelije preko pečenog krompira Wink

11/10/2012
8:10 am
Jelena M
Forumaš(ica)
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 49
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
331sp_Permalink sp_Print
0

marioleta said 
A za sjutra planiram pileće bijelo nasječeno na duguljaste rezance  u pavlaci za kuvanje sa bijelim lukom….to sam već pravila i fenomenalno je samo nisam sigurna za mene za ovaj bijeli luk zbog mlijeka mada ide vrlo malo Laugh..e sa ne znam šta uz to ..možda pire,mada može  i da se prelije preko pečenog krompira Wink

aj napisi recept za ovu piletinu i b luk. cesto spremam sa karijem, isto na trakice propzim pred kraj dodam malo karija, skinem s vatre dodam pavlaku da se rastopi, nekad kiselu nekad neutralnu sta imam kuci, kad se to smucka vratim meso… i uz to najcesce spremim rizu, krompir ili kukuruz

11/10/2012
9:07 am
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
332sp_Permalink sp_Print
0

Cesto i ja spremam tako preprzeno pilece bijelo sa malcice bijelog luka i malo  vegete. Maknes meso i u to malo ulja na vatri dodas pavlaku ili beshamel, bosioka i kad se to par minuta skrcka, vratis piletinu. Ja uglavnom u to stavim i obarenu zelenu boraniju, pa mi onda prilog ne treba, a inace s tim najbolje ide riza kao prilog.

11/10/2012
10:27 am
marioleta
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 161
Member Since:
09/02/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
333sp_Permalink sp_Print
0

U tiganju stavim malčice ulja i bijeli luk u presu iznječim i malo propržim,dodam meso, ja od začina stavim sve što stignem (kari mi dragi ne voli a mogu misliti kako je dobro Laugh) bio začin,đumbir u prahu,malo bosiljka,origano…šta volite i  imate i na to dodam neutralnu pavlaku ali ne sklanjam meso nego onako zajedno par min i to je to.

Ali po meni posebnu čar mu daje bijeli luk-miris koji ja u životu nisam pojela bez evo sad na ovaj način.Ja uglavnom svašta stavljam inače u hrani od povrća i začina i ja svako svoje jelo nazivam bućkuriš …ali bez lažne skromnosti bude extra Kiss.

A uz ovo danas ću ispeći krompir i preliti ovim jer sam krompir prelivala sa onim iz kesice 4 vrste sira u bude fenomenalno.

11/10/2012
9:11 pm
Kristina M
Guest
Guests
11/10/2012
9:31 pm
Ana P
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 543
Member Since:
16/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
335sp_Permalink sp_Print
0

Ja gledam i ne verujem!Surprised

Kristina, pretpostavljam da je ovo bez ikakve dozvole postavljeno. Mamika, Kristina, protestujte ako je tako.

11/10/2012
11:07 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Svasta!  

ovaj recept je vlasnistvo naseg portala , tu je objavljen…fotografija je moja, recept sam i ja negdje cula , nisam ga izmislila, ali ovo je bas bezobzirno- da su bar naveli izvor…bas sramota!

E ovo je bas primjer da se treba zastiti od ovih stvari, ne zbog recepta, to je smijesno vec bi ista stvar bila i da je nesto vece u pitanju, neka akcija, kampanja i sl  …neko samo preuzme!

 

ubuduce preko svih slika na portalu neki zig, logo…

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

11/10/2012
11:17 pm
Kristina M
Guest
Guests
337sp_Permalink sp_Print
0

bez ikakve naravno:(

11/10/2012
11:21 pm
Kristina M
Guest
Guests
338sp_Permalink sp_Print
0

OStavih komenatar

12/10/2012
8:49 am
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
339sp_Permalink sp_Print
0

i ja, nego od sinoc ceka na moderiranje :) ))

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

12/10/2012
12:10 pm
Ana P
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 543
Member Since:
16/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
340sp_Permalink sp_Print
0

posto vidim da se jos uvek nisu udostojili da vam komentare objave ostavih im poruku na FB-u. da ako i nju ne obrisu

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…