A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Sta danas kuvam??
Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 Topic Rating: 4 (1 votes) 
27/01/2012
12:53 pm
marijank
Guest
Guests

ajde malo da mijenjamo recepte i damo neke dobre ideje jedna drugoj za rucak.tek posto sam se udala shvatila sam sto znaci cuvena recenica ' lakse ga je skuvati , no smisliti sto kuvati'.

ja sam juce za dorucak pravila pletenicu, samo sto sam u fil dodala malo feta sira. radila sam je po ovom receptu http://www.minjina-kuhinjica.c…..-pavlakom/

i ogu vam reci da je njam,njam a za rucak lazanje

danas teletina sa krompirom i kupus salata

27/01/2012
1:06 pm
Kristina M
Guest
Guests

Ziva istina. A uvijek sam se majki i babi cudila kako nas dave sto cemo za rucak svaki dan i svi smo im zbog toga stalno pridikovali. Stvarno mi nije problem da spremim, volim to da radim, mada kolace vise, ali sto ne mogu da smislim e to je problem. Za danas jos ne znamo sta cemo, nesto na brzinu, samo da se jos dogovorimo. A danas je i moj red:) Ajde dajte neku ideju za brzinski rucak

27/01/2012
1:10 pm
Dusko Mihailovic
Guest
Guests

Nije fora da ti oni daju ideje kad je tvoj red, a ja moram sam da smisljam sto i kako….

27/01/2012
8:09 pm
marijank
Guest
Guests

LaughLaughLaughLaughLaughLaughLaugh

dobri ste miLaughLaughLaughLaughLaughLaugh

kod mene je uvijek moj redLaughLaughLaugh

kod mene je kao u restoranu,samo pridju i jedu, ja kao konobar skacem okolo

samo ne shvatam kako ni grama da smrsamConfused

trebala bih ja njima i racun na kraju rucka datiWinkWinkWink

27/01/2012
9:14 pm
Tamara 2
Guest
Guests

marijank said:

LaughLaughLaughLaughLaughLaughLaugh

dobri ste miLaughLaughLaughLaughLaughLaugh

kod mene je uvijek moj redLaughLaughLaugh

kod mene je kao u restoranu,samo pridju i jedu, ja kao konobar skacem okolo

samo ne shvatam kako ni grama da smrsamConfused

trebala bih ja njima i racun na kraju rucka datiWinkWinkWink

hhhahahahahahah totalno te podrzavam LaughLaughLaugh

07/02/2012
2:37 pm
marijank
Guest
Guests

kod nas danas supica,krompir i pile http://yoursmiles.org/t-eat.php mnogo je dobra

http://yoursmiles.org/tsmile/eat/t19121.gif

07/02/2012
2:57 pm
alba
Guest
Guests

slicno, dinstana teletina,krompir i supa. a za tatu ostaci od jucerasnjeg oriza,umjesto krompira

07/02/2012
2:58 pm
Podgoricanka
Guest
Guests

e ja sam smislila kako da mi muz napravi rucak:)

pronasla sam onaj zamrznuti rizoto, kupim malo pileceg mesa, i sve je gotovo za 20min, uz to i supicui napravi i njam njam

07/02/2012
3:38 pm
alba
Guest
Guests

marijank, torta izgleda slasno :))) al’ za mene prekomplikovano… ne bih se usudila da se bacim u tu avanturu jos uvijek;)

07/02/2012
3:42 pm
Kristina M
Guest
Guests
10sp_Permalink sp_Print
0

Dakle, killing me sofly definitifno. Joj kako dobro izgleda. Ne mogu danas, jer sa utuvila u glavu da pravim kiflice za veceru i sjutra djeci za uzinu, ali cu je praviti sjutra ili prekosjutra sigurno. Ne moze biti bez dobra.

Danas uopste nijesam za rucak fantazirala jer nijesam mogla niti stici  sve da sam htjela. Snicle i pire, supa i salata od pecenih paprika. 

07/02/2012
3:42 pm
caye
Guest
Guests
11sp_Permalink sp_Print
0

ja sam danas spremila curetinu i kukuruz, to nam je svima jedna od omisljenijih kombinacija!

pilci ili cureci file iseci na tanje snicle i posoliti, pomesati jogurt i senf (od prilike 1:3), svako parce uvaljati u ovaj sos pa u prezlu i redjati u podmazanu vatroslalnu (ili neku sl posudu koja moze da se poklopi). peci poklopljeno 20-30min na 180. 

nije komplikovano za spremanje, nije ni preterano kaloricno ako pazite na liniju 🙂 a jako je ukusno.

uz ovo najcesce spremim kukuruz secerac obaren 10ak min na pari.

07/02/2012
3:48 pm
caye
Guest
Guests

sad vidim da sam gore napisa za senf i jogurt 1:3, zapravo je obrnuo, npr 6 kasika jogurta a 2 senfa… 

kristina, kakve kiflice pravis?

prekjuce sam se prvi put usudila da napravim kroasane, malo je zahtevniji proces al su dobro ispali.

inace su mi omisljene, sa coolinarke naravno, kiflice fiflice, ako se skroz pridrzava recepta ne moze da se omane

07/02/2012
3:53 pm
montenegrina
Guest
Guests
13sp_Permalink sp_Print
0

Kao sto rece Kristina ni ja nisam imala kad da se posvetim rucku. Detaljno sam stan spremala pa sam grasak kuvala jer nije zahtjevao nikakvu posvecenost…Nisam neki ljubitelj njega,ali ga moj muz voli i svuva  rebra sam mu jos ubacila da mu bude sladje..Smile Nas je za sad dvoje,on jede kao vrabac pa mi i nije bas neka inspiracija za kuvanje.Ja sam zivjela u velikoj familiji pa sam navikla da kuvam na veliko i da se sve pojede,a ovako uglavnom mi ostane.

07/02/2012
4:00 pm
Kristina M
Guest
Guests
14sp_Permalink sp_Print
0

Caye, mogla bi ovaj recept za rucak da objavis na portalu u recepte. I ti sve vi koje imate sto da sa nama podijelite. Samo ja tamo nesto unosim:)

Svakako cu da ga isprobam, zvuci mi vrlo primaljivo. Curetinu inace obozavam, ali samo snicle, tj bijelo.

A kiflice pravim po receptu iz Vijesti prije nekih godinu dana. ispadne ih masu a super su mekane. Sad cu da vidim te tvoje, mogla bih taman nesto novom da isprobam.

 

Evo recepta:

http://www.vijesti.me/zivot/ki…..anak-30693

07/02/2012
4:07 pm
caye
Guest
Guests
15sp_Permalink sp_Print
0

e ovaj recept je “klasika”, spremala sam i te su super. a ove kiflice fiflice su mi super sto se brzo prave, ne mora dugo da stoji tj da nadolazi testo posto idu i kvasac i prasak za pec. od kolicine iz recepta ispadne pun veliki pleh iz sporeta.

07/02/2012
4:46 pm
alba
Guest
Guests
16sp_Permalink sp_Print
0

caye said:

ja sam danas spremila curetinu i kukuruz, to nam je svima jedna od omisljenijih kombinacija!

pilci ili cureci file iseci na tanje snicle i posoliti, pomesati jogurt i senf (od prilike 1:3), svako parce uvaljati u ovaj sos pa u prezlu i redjati u podmazanu vatroslalnu (ili neku sl posudu koja moze da se poklopi). peci poklopljeno 20-30min na 180. 

nije komplikovano za spremanje, nije ni preterano kaloricno ako pazite na liniju 🙂 a jako je ukusno.

uz ovo najcesce spremim kukuruz secerac obaren 10ak min na pari.

sjutra probam!

07/02/2012
6:55 pm
Lara
Guest
Guests
17sp_Permalink sp_Print
0

Ja sam danas spremala supicu domacu i kako moj muz kaze “crnogorski rucak”  peceni krompir i meso

07/02/2012
9:47 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

caye, i meni ovo tvoje zvuci bas slasno, a killing me softly, uh to ne smijem ni pomisliti, kako dobro izgledaaaa…(rekoh ja koja inace ne volim slatko,ali trudnoca je zaista posebno stanje Cool  )  cim uzmem curetinu probam!

ja cu vam sutra nabaciti super recept za vafle, koji su mi odlicni za dorucak i veceru, pa jos malo nutele uhhh…

 

e, da jos da kazem i kod nas je uvijek moj red Confused, osim ponekad dorucak kad moj dragi donese cevape, picu,  sendvice itd…ali ne sprema nikad nista, bas je antitalenat, osim rostilja ljeti , to je njegov terenWink

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

07/02/2012
10:28 pm
alba
Guest
Guests
19sp_Permalink sp_Print
0

kod mene nije bas uvijek moj red 😉 kad ima vremena moj muz voli damajstorise u kuhinji i to cesto neke experimente, a za nekoliko stvarcica je pravi maestro!

08/02/2012
9:33 am
marijank
Guest
Guests
20sp_Permalink sp_Print
0

Lara said:

Ja sam danas spremala supicu domacu i kako moj muz kaze “crnogorski rucak”  peceni krompir i meso

kod nas ti je to njeguski stekLaugh

ali najbolje mi je kada mm(moj muz) kaze “ja to ne volim da jedem” ili kad kaze”moja majka to tako ne kuva”

ja jos ne znam sto bih danas spremala

kristina ja sam kokos fil za onu tortu pravila drugacije bez brasna.nesto ne volim brasno u filove,dodjem mi ko stirka

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…