roditelji.me - Topic: Jedan roditelj - Uspesan roditelj http://www.roditelji.me/forum/jednoroditeljske-porodice/jedan-roditelj-uspesan-roditelj/ Simple:Press Version 5.7.5.3 dzuli on Jedan roditelj - Uspesan roditelj http://www.roditelji.me/forum/jednoroditeljske-porodice/jedan-roditelj-uspesan-roditelj/#p7952 Jednoroditeljske porodice http://www.roditelji.me/forum/jednoroditeljske-porodice/jedan-roditelj-uspesan-roditelj/#p7952 Dragi roditelji i clanovi portala,

osmislili smo novi projekat koji u fokusu paznje ima populaciju koja je na neki nacin zanemarena u Crnoj Gori. Rec je o samohranim roditeljima  koji se svakodnevno suocavaju sa cinjenicom da su samohrani roditelji i sa problemima i poteskocama koje ta cinjenica nosi sa sobom. Ideja je da se kroz radionice osvrnemo na probleme sa kojima se sustrecu i konstruktivne nacine resavanja istih.  Radionice bi obuhvatale rad sa samohranim roditeljima i njihovom decom, i po potrebi dodatni individualni savetodavni rad.

Vec smo okupili tim koji bi ucestvovao u realizaciji ovog projekta, sada ocekujemo odziv samohranih roditelja koji bi pohadjali ove radionice.

]]>
Wed, 18 Apr 2012 08:52:57 +0200