A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Djeciji psiholog
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
07/04/2011
1:33 pm
katarinass
Guest
Guests

Drage moje forumasice, odusevljena sam postojanjem ovakvog portala, gdje mi mame iz Crne Gore i Podgorice mozemo da razmijenimo svoja iskustva a nadam se i lijepom druzenju.

Zanima me , da li u nasim vrticima postoji djeciji psiholog, da li mi nekog posebo mozete preporuciti? Imam blizance od 3.5 god, sa kojima ne mogu da izadjem na kraj. Vec duzi period zadrzavaju hranu u ustima,satima nece da progutaju, narocito meso. Sve sam isprobala, i nikakav pomak nisam napravila. Jednostavno mi treba pomoc strucnjaka,da me nauci koju strategiju da primijenim kako bi ovaj vec veliki problem prevazisli.

07/04/2011
2:46 pm
Kristina M
Guest
Guests

Ne znam ima li ih u vrticima, mada nijesam bas sigurna. Znam da ima dobrih psihologa u djecijem savjetovalistu u okviru djecje bolnice, a znam ih i nekoliko dobrih koji rade privatno. Bas cu ovo pitaje da posaljem psiholoskinji koja saradjuje sa portalom, da vidim koje su njene preporuke. Imamo mi jednog takvog kuci, i nikada nijesam uspjela da pronadjem validni metod koji bi dao rezultate. I dalje ima bubica i jednostavno nece da jede puno namirnica, ustvari strasno puno. samo sto se mi sada manje nerviramo

08/04/2011
11:50 am
katarinass
Guest
Guests

Uspjela sam da zakazem kod psihologa koji radi u okviru vrtica “Djina Vrbica”. Jedva cekam taj razgovor, u neku ruku zanima me njena procjena njihovog opsteg razvoja. Cini mi se da su dovoljno pometni za svoj uzrast ali nikad se ne zna. Prosle godine kad sam sa djecakom lezala u bolnici kod nas u sobi je bio djecak petogodisnjak koji je iz sasvim drugih razloga lezao u bolnici, i u okviru redovnih pregleda je bio zakazan psiholog,. Majka je pala u ocaj kad joj je psiholoskinja rekla da njen sin kasni citavu godinu u intelektualnom razvoju za svojim vrsnjacima. I ja sam bila iznenadjena jer mi je djecak izgledao sasvim ok. Njena preporuka je bila da mora mnogo vise da radi sa svojim sinom, kako bi podstakla njegov umni razvoj. Elem, poenta ove moje price je da mi kao roditelji ne treba da bjezimo od savjeta strucnjaka, koji zato postoje, da nam pomognu da olaksamo svojoj djeci da sto bezbolnije prevazilazimo probleme.

08/04/2011
12:39 pm
Kristina M
Guest
Guests

Naravno, potpuno se slazem. Inace vrlo cijenim savjete psihologa i volim da se upoznam sa njihovim preporukama o mnogim pitanjima, posebno odnos dijete-roditelj.

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
17 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner