U Zvjezdanoj dolini spremni za nove avanture sa najmlađim gostima

Sponzorisana objava

Nakon uspješno organizovanih kampova prethodne godine, u Zvjezdanoj dolini odlučili su da i ovog ljeta dječiji odmor ispune avanturama i nezaboravnim iskustvima. Kamp je predviđen za djecu predškolskog uzrasta i biće organizovan u periodu od 24. do 28. juna.

Organizatori iz garni hotela i glampinga Zvjezdana dolina, smještenog u Andrijevici, obećavaju mnogo sadržaja za najmlađe, puno mogućnosti za istraživanje, stvaranje prijateljstava, učenje novih stvari i puno zabave.

“Na realizaciju ove naše zamisli podstakli su  nas predivna energija i osmjesi djece koja su već više puta bili naši gosti.  Zadovoljiti potrebe najmlađih i najdražih gostiju za nas je bio i zadatak i cilj”, poručuju iz Zvjezdane doline.

Ističu da im je način na koji djeca uživaju kod njih dao vjetar u leđa da organizuju potpuno novi koncept boravka u prirodi i na selu.

“Način na koji djeca uživaju kod nas dao nam je vjetar u leđa i da osmislimo radionice i aktivnosti sa ljudima koji će im na najljepši način prenijeti svoja znanja i da kreiramo za naše najslađe goste novo i nezaboravno iskustvo”.

Tokom boravka u kampu, za djecu se organizuju likovne i literarne radionice. Učesnici će imati priliku i da uče o važnosti pčela u ekosistemu i očuvanju prirode, o životnom ciklusu pčela i tome kako se proizvodi med.

Neke od zajedničkih aktivnosti su i zajedničko pripremanje obroka i hrane za piknik.

“Na taj način, kroz pripremu ukusnih zalogaja, najmlađi razvijaju vještine timskog rada i kreativnosti. Nakon toga, slijedu organizacija piknika, gdje će djeca uživati u prirodi, druženju i degustaciji hrane koju su sami pripremali. Tokom trajanja kampa planirane su brojne aktivnosti, poput izleta do doline Grebaje, boravka u prirodi, šetnji, društvenih igara, druženja uz logorsku vatru, gledanja filma, večeri zabave (karaoke, ritmika, gluma), posjete djece iz KUD Komovi i zajedničkog druženja”, kazali su iz Garni hotela i glampinga Zvjezdana dolina. Za dodatne informacije i načinu prijave možete kontaktirati organizatora Zvjezdana dolina

Više informacija možete pronaći na sajtu Zvjezdane doline ili na njihovim društvenim mrežama.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply