Festival Porodica fest na Cetinju: Svi u park u subotu, 15. juna

Festival roditeljstva Porodica fest, koji je do sada održavan u Podgorici, ovog juna biće organizovan prvi put i u crnogorskoj Prijestonici, u parku 13. jul.

Nakon Podgorice ove godine udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa lab, organizuju Festival 15. juna, na poziv Prijestonice Cetinje, a pod pokroviteljstvom kompanije CWP Europe.

Program cetinjskog izdanja Festivala trajaće od 10 do 16 časova. U devet zona u parku mališani će imati priliku da učestvuju u preko 20 kreativnih, edukativnih, umjetničkih, naučnih, čitalačkih, ekoloških i sportskih radionica i u različitim zabavnim aktivnostima. Na centralnoj bini smjenjivaće se gosti iz cetinjske predškolske ustanove, plesnih klubova, kulturno-umjetničkih društava, animatori, glumci i dječiji hor. Tokom festivala će biti održan i mini porodični sajam.

“Obradovao nas je poziv Prijestonice i jedva čekamo da se družimo sa porodicama sa Cetinja. Biće to prilika da na lijep način obilježimo kraj školske godine i početak ljetnjeg raspusta. Preporučujemo roditeljima da 15. jun rezervišu za druženje u parku, jer smo sigurni da će im se dopasti brojni sadržaji koje smo pripremili za njihove mališane. Očekujemo da tog dana na Cetinje dođu i porodice iz drugih gradova jer će to biti divna prilika za boravak u prirodi i lijepo porodično druženje“, poručuju iz udruženja Roditelji.

Iz Prijestonice kažu da ih raduje što će Porodica fest biti održan na Cetinju.

“Vjerujemo da će to biti jedna nezaboravna subota koju će cetinjska djeca i građani dugo pamtiti. U okviru kulturnog ljeta u Prijestonici biće priređen niz događaja koji će uljepšati ljeto i Cetinjanima i svim gostima. Dobro nam došli”, poručuju iz Prijestonice.

Program Festivala biće dostupan na zvaničnom Instagram profilu @porodicafest kao i portalu Roditelji.me i njegovim kanalima na društvenim mrežama.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply