I ovog petka besplatna dramska radionica za djecu

NVO DEC Pčelica organizovaće sjutra, 24. novembra u 18 časova besplatnu dramsku radionicu za djecu i mlade Pričaonica u svijetu bajke Pepeljuga. Događaj će biti održan u prizemlju tržnog centra Mall of Montenegro.

Pričaonica u svijetu bajki obuhvata javne, besplatne, edukativne, dramske radionice za djecu svih uzrasta, koje se organizuju svakog petka u istom terminu i na istom mjestu.

Rad u Pričaonici odvija se kroz igru, ples, vježbe improvizacije, pričanje priča i njihovu dramatizaciju.

Cilj ovog programa je promocija književne kulture i umjetničkog stvaralaštva, kao i podsticanje razvoja različitih psihičkih i fizičkih funkcija djece i mladih. Namjenjena je svima koji su stariji od pet godina.

Organizatori navode da radionice podstiču umjetničku i socijalnu svijest djece i mladih kroz dinamiku odnosa u grupi u kojoj su prinuđeni na saradnju i druženje sa uzrasno različitim i nepoznatim drugarima, te ozbiljno utiču na razvoj ličnosti istražujući osjećanja likova koje sreću u bajkama i događaja koji ih prate.

Ove sedmice učesnici će imati priliku da uplove u svijet bajke Pepeljuga i nakon toga razvijaju svoje umjetničke vještine u likovnoj radionici.

Radionice se održavaju svakog petka u istom terminu, a udruženje Pčelica ih organizuje uz podršku centra Mall of Montenegro.  

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply