Manifestacija “Pjesmom do zvijezda” danas ispred SC Topolica

Tradicionalna manifestacija Pjesmom do zvijezda, koju organizuje Privatna predškolska ustanova Svetionik biće održana danas, 20. novembra od 13 časova na platou ispred SC Topolica u Baru.

Uoči XXII izdanja ove manifestacije, iz PPU Svetionik pozivaju najmlađe da im pridruže i zajedno proslave Dan Opštine, Svjetski dan djeteta i 22. rođendan vrtića.

Manifestacija Pjesmom do zvijezda se organizuje u okviru novembarskih svečanosti i proslave Dana opštine. Osim Opštine, pokrovitelj programa za najmlađe je i Turistička organizacija Bar.

“U bogatom programu pored barskih predškolaca, učestvovaće i djeca iz nikšićkih, podgoričkih, beranskih, hercegnovskih, budvanskih i ulcinjskih vrtića”, kazala je direktorka Svetionika mr Ivana Durutović za Barinfo.

Učestvovaće i osnovci iz barskih osnovnih škola, pjesnik Rajko Joličić, predstavnici NVO Plava planeta i Društva roditelja djece sa posebnim potrebama, KUD “Jedinstvo” i “Sveti Jovan Vladimir” i FA Rumija.

Učesnici manifestacije zajedno će plesati koreografije međunarodnog programa Rastimo uz ples. Ovom prilikom prikupljaće se sredstva za rad Narodne kuhinje Bara i higijenski artikli, garderoba/obuća za goste iz Doma Mladost u Bijeloj.

Kako su saopštili organizatori, Zavod za školstvo Crne Gore je dodijelio nagradu Zelena zastava i sertifikat o sticanju statusa međunarodne eko-škole ustanovama koje su uspješno prošle proces akreditacije 2023. godine, a među njima je i vrtić Svetionik.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply