Eko filmski dan u dvorištu OŠ “Radojica Perović”

Savjet roditelja i uprava podgoričke OŠ “Radojica Perović” organizuju sjutra Eko filmski dan “Na skriveno te vodim mjesto”.

Događaj će biti održan u 18 sati, dan uoči proglašenja Crne Gore ekološkom državom, a lijep povod za ovo okupljanje dali su, kako je saopšteno, učenici ove škole Iva Otašević i Andrej Brnović, zajedno sa svojom mentorkom, nastavnicom Bojanom Miranović. Na festivalu u Rumuniji njihov amaterski film o brdu Gorica „Na skriveno te vodim mjesto” osvojio je prvo mjesto u konkurenciji od više od 1.000 filmova iz cijelog svijeta.

“Dođite da zajedno pogledamo pobjednički film i još tri kratka filma čiji su autori takođe djeca naše i još jedne podgoričke osnovne škole, te da nakon toga uživamo u bioskopu u školskom dvorištu u filmu Leto kada sam naučila da letim, koji počinje u 20 časova.

“Uprava škole i Savjet roditelja organizuju događaj kojim ćemo proslaviti veliki uspjeh koji je postigao film naših đaka na festivalu amaterskih filmova u Rumuniji i predstaviti rezultate koje smo zajedno postigli tokom prethodne godine upravo na polju razvoja ekološke svijesti u našoj školi i uređenja školskog dvorišta”, poručuju organizatori.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply