Avanture Rimskog carstva od petka u BIG Fashion centru

Interaktivna izložba Avanture Rimskog carstva biće organizovana od petka, 30. juna do 17. jula u atrijumu BIG Fashion centra u Podgorici. Biće to prilika da najmlađi posjetioci ovog tržnog centra otkriju čudesnu kulturu Rima.

“U periodu od 30. juna do 17. jula, radnim danima od 14 do 20 i subotom od 12 do 20 sati, svratite u atrijum našeg centra zajedno sa vašim mališanima i omogućite im da učestvuju u interaktivnoj izložbi i radionicama koje smo pripremili”, poručuju iz BIG Fashion centra.

Djeca će biti u prilici da nauče sve o velikim rimskim imperatorima, rimskoj kulturi i umjetnosti. Biće okruženi autentičnim rimskim artefaktima poput Koloseuma, Rimskog foruma i statue Romula i Rema s vučicom, a imaće i priliku da postanu pravi Rimljani oblačeći se u raskošne rimske kostime.

“Radionica Avanture Rimskog carstva pruža nevjerovatnu priliku da se edukujete, zabavite i stvorite nezaboravne uspomene. Povedite svoje prijatelje i porodicu i budite dio ove jedinstvene avanture”, poručuju organizatori.

Izložba i radionice biće održane u atrijumu novog krila BIG Fashion centra, a ulaz je besplatan.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply