Uhapšen domar, osumnjičen da je seksualno zlostavljao dijete u školi

Policija je uhapsila domara N. M. (47), osumnjičenog da je u junu i septembru 2022, kao i 19. maja ove godine seksualno zlostavljao maloljetnu osobu u prostorijama škole koju pohađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je navedeno u saopštenju, policiji je juče prijavljeno da je jedno maloljetno lice seksualno zlostavljano od strane domara koji je zaposlen u školi u koju dijete ide.

Iz UP su kazali da su pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti Sjever, u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, spriječili pokušaj bjekstva osumnjičenog, pronašli ga i doveli u službene prostorije.

“Od njega su prikupljena obavještenja na okolnosti pomenute u prijavi, te su pripadnici policije došli do sumnje da je N. M. u junu i septembru 2022. godine, kao i 19. maja 2023. godine oštećeno maloljetno lice seksualno zlostavljao u prostorijama škole u kojoj je osumnjičeni zaposlen, a koju pohađa oštećeni”, saopšteno je iz Uprave policije.

Dodali su da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu N. M. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju.

“Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do 72 sata”, naveli su iz Uprave policije.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply