Naredne sedmice kroz igru i kreativnost učimo engleski jezik

Igračkoteka i Razvojni centar, udruženja Roditelji, u saradnji sa Fakultetom za strane jezike Univerziteta Mediteran, u četvrtak, 25. maja u 18 časova organizovaće edukativnu radionicu engleskog jezika na temu ljetnih motiva.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Mogu se prijaviti djeca uzrasta od pet do sedam godina.

Budući da se bliži ljeto i ljetnji raspust, interaktivna radionica pod nazivom It’s Summertime biće posvećena upravo toj temi.  Kroz raznovrsne aktivnosti i igre djeca će učiti nove riječi na engleskom jeziku, bogatiti vokabular, podstičući maštu i kreativnost, ali i razvijati kognitivne sposobnosti. Jedna od tih igara biće popularna Igra memorije, koja može poboljšati pažnju, koncentraciju i vještinu obraćanja pažnje na detalje. Osim toga, imaće i kreativan dio u toku kojeg će djeca uposliti svoje prstiće.

Radionicu vode studentkinje Fakulteta za strane jezike Univerziteta Mediteran Ilda Otović i Inesa Pilica, sa mentorkom profesoricom dr Žanom Knežević.

Bebo2

SOS linija baner

Leave a Reply