Dvije predstave za najmlađe ovog vikenda u KIC-u

Predstava sa Lutkarske scene za djecu, Gradskog pozorišta Podgorica – Maca papučarica (3+), koju je po motivima priče Ele Peroci režirao Davor Dragojević, biće izvedena u subotu, 8. aprila sa početkom u 12 sati u sali Dodest KIC-a “Budo Tomović”.

Dan kasnije na repertoaru je još jedna predstava za najmlađe – Tri praseta.

U Maci papučarici igraju: Tihana Ćulafić, Sejfo Seferović/Vukan Pejović, Dijana Dragojević/Branka Femić Šćekić, Marija Đurić/Smiljana Martinović i Pavle Popović.

Maca Papučarica stalno odnosi dječije papučice i negdje ih skriva. Mame kažu da se papuče moraju nositi, ali kako kad ih nema? Naši junaci idu u šumu u potragu za kućom Mace papučarice i otkrivaju njenu tajnu.

Predstava sa Dramske scene za djecu Tri praseta(3+), koju je po tekstu Stevana Koprivice režirao Aleksandar Jovanović, biće izvedena u nedjelju, 9. aprila u 12 sati u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”.

U predstavi igraju: Omar Bajramspahić, Goran Slavić, Stefan Vuković, Emir Ćatović/ Pavle Popović i Vanja Jovićević 

Karte su dostupne na mobilnoj aplikaciji Gradskog pozorišta Podgorica, kao i na biletarnici KIC-a “Budo Tomović”. Radno vrijeme biletarnice je radnim danima od 9 do 20 časova i vikendom dva sata prije izvođenja predstave. Kontakt telefon je 020 664 237.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply