Naredne sedmice kreativna radionica u Razvojnom centru

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici naredne sedmice predškolci će imati priliku da kreiraju proljećne čestitke.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U ponedeljak, 27. marta, u 17 sati biće održana radionica Stiže nam proljeće, koju realizujemo u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, univerziteta Mediteran, a namijenjena je djeci uzrasta od 4  do 6 godina.

Kreativna radionica ima za cilj izradu autentičnih čestitki na temu Stiže nam proljeće. Djeca će imati priliku da prave papirne visibabe i druge cvjetove, šarene pčelice. Koristeći različiti materijal, razvijaće kreativnost, motoriku i socijalne vještine u grupi sa vršnjacima.

Radionicu vode studenti Fakulteta vizuelnih umjetnosi Milica Matović, Milo Dajković, Marija Raketić, Sara Lakićević, sa mentorkom profesoricom mr Mašom Jovović.Broj mjesta je ograničen na 12.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply