Narednog četvrtka dvojezična radionica – Ljepotica i zvijer

Igračkoteka i Razvojni centar udruženja Roditelji u Podgorici naredne sedmice organizuju dvojezičnu radionicu za osnovce. Djeca će spontano kroz čitanje, razgovor i likovni izraz usvajati nove riječi engleskog jezika.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Radionica, pod nazivom “Ljepotica i zvijer” biće održana u četvrtak, 16. marta u 19 časova, a realizujemo je u saradnji sa kulturnim centrom Čigralište.

U toku radionice podjednako se komunicira na maternjem i na engleskom jeziku, a djeca se podstiču da engleski jezik usvajaju spontano kroz čitanje knjiga, razgovor i likovni izraz. Slično radionicama na maternjem jeziku koje Čigralište sprovodi, uči se o važnosti pažljivog slušanja i fokusiranja na pročitano, kako bi se usvajalo pravilno izražavanje i novi termini.

Strukturno i sadržajno ove radionice predstavljaju dodatak (pred)znanju engleskog jezika, te nadograđuju izražavanje i rječnik.

Radionicu će voditi profesorica engleskog jezika i književnosti Aleksandra Vujisić, a namijenjena je djeci uzrasta 6 do 8 godina, koja žele učestvovati u dinamičnim i stimulativnim mozgalicama, posebno kreiranim kako bi podsticale usvajanje engleskog jezika. Broj mjesta je ograničen na deset.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply