Prevoz do Kuča od sjutra, mještani nezadovoljni brojem polazaka

Mještani Kuča odustali su juče od protesta, jer im je iz preduzeća Putevi najavljeno da će od sjutra, 8. marta biti organizovan prevoz ka ovom dijelu opštine.

Međutim, nezadovoljni su brojem polazaka, te kažu da će od Puteva tražiti da ih bude pet, a ne samo tri kako je najavljeno. Ukoliko im se ne izađe u susret zakazaće opet protest.

Mještanka Meduna Snežana Laković kaže da im je rečeno da će prevoz krenuti 8. marta, te da će biti tri polaska.

“Iz Puteva je rečeno da ćemo imati tri polaska i da smo dobili više nego što smo tražili. Mi to uopšte nijesmo pominjali. Prije 15 godina smo imali šest polazaka, pa je ukinuta jedan. Onda su počeli da ukidaju jedan po jedan. Nama tri polaska ništa ne znače. Ne znamo ni kada će saobraćati. Tražićemo da nam se vrati pet polazaka. Ako nam ne izađu u susret organizujemo proteste. Strpljivi smo dosta bili. Ako je polazak u pet sati iz Podgorice, drugi mora biti u 11 časova, da bi iz Kuča bio u podne kad ide druga smjena srednjoškolaca. Ako je treći polazak u 15.30 časova iz Podgorice djeca koja su otišla ujutro i završila sa školom u 13 sati treba da čekaju do 15:30 časova. Šta će da uradi druga smjena koja u 19:30 sati nema prevoz. Čime da se vrate”, kaže Laković.

Izvor: Dan

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply