Pedijatrija Natal Kids: Pregledi i UZV kukova u pola cijene, besplatne inhalacije i infuzije

Sponzorisana objava

U novootvorenoj pedijatrijskoj ustanovi Natal Kids do 12. februara važi popust od 50 odsto na pedijatrijske preglede i ultrazvuk kukova. U okviru iste akcije, koja je pokrenuta 26. januara, djeca besplatno mogu dobiti inhalacione terapije berodualom, kao i infuzionu terapiju vitaminima B i C.

Pedijatrijska ustanova Natal Kids posluje u okviru poliklinike Natal,  koja je već 30 godina lider u pružanju zdravstvenih usluga u Crnoj Gori.

Iz Natala poručuju da je pedijatrija osnovana sa ciljem da na jednom mjestu okupi vrhunske ljekare svih specijalnosti za liječenje djece. Drugi cilj je bio opremiti ambijet u koji će djeca rado dolaziti.

U Natal Kids-u o zdravlju mališana i njihovom bezbrižnom odrastanju brine preko 15 specijalista i subspecijalista pedijatrijske medicine.

„Obavljamo preglede iz oblasti neonatologije, ortopedije, dermatologije, neuropedijatrije i epileptologije, ORL, endokrinologije, kardiologije, pulmologije, urologije, sitne hirurške intervencije“, navode iz poliklinike Natal.

Usluge koje pružaju su:

● Liječenje djece i praćenje hroničnih stanja

● Ultrazvučna dijagnostika

● Praćenje rasta i razvoja

● Laboratorijska dijagnostika

● Sistematski pregledi za vrtić i školu

● Preventivni pregledi

● Savjetovanje

Na licu mjesta uz najsavremenije aparate, dostupna je najbrža laboratorijska dijagnostika gdje za manje od 10 minuta dobijate rezultate nalaza krvne slike, CRP-a i urina.

*Natal nastavlja da brine o Vašem potomstvu*

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply