Naredne sedmice učimo kroz igru i vježbamo motoriku

Igračkoteka i Razvojni centar, udruženja Roditelji, i Malac Genijalac naredne sedmice organizuju eduko radionicu za djecu uzrasta od 3 do 5 godina, u toku koje će mališani razvijati finu i grubu motoriku i na interaktivan način upoznavati svijet oko sebe.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U ponedeljak, 6. februar  sa početkom u 18 sati biće održana nova edukativna radionica koju realizujemo u saradnji sa školicom Malac Genijalac, a namijenjena je djeci uzrasta od 3 do 5 godina.

Eduko program predstavlja radionice koje su namijenjene djeci koja mogu i žele više. Fokus je poboljšanje fine i grube motorike, razvoja govornih vještina, uspostavljanje socijalizacije, upoznavanje svijeta oko sebe, kao i vizuelno upoznavanje sa slovima, matematičkim oblicima i brojevima. Radionice su prilagođenje uzrastu mališana s akcentom na učenje kroz igru i stimulativne aktivnosti. Radionicu vodi Milica Kruščić, a broj mjesta je ograničen na 12.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply