Naredne sedmice jezičkim igrama razvijamo vještine komuniciranja

Djeca osnovnoškolskog uzrasta će naredne sedmice u okviru interaktivne radionice koju organizuje Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica, udruženja Roditelji, na zabavan način učiti osnove komuniciranja i nadograđivati fond riječi.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U četvrtak, 2. februara u 18 sati organizujemo radionicu Jezičko razgibavanje, na kojoj će djeca uz instrukcije Danijele Knežević, menadžerke kreativnih komunikacija, naučiti korisne vještine komuniciranja.

Jezičko razgibavanje je radionica namijenjena djeci uzrasta od 7 do 12 godina.

U okviru ove radionice djeca na nenametljiv i zabavan način uče osnove komuniciranja, nadograđuju fond riječi i vježbaju verbalnu fluentnost (rječitost). Tokom radionice djeca sarađuju sa vršnjacima i uče se timskom radu kroz posebno osmišljene jezičke igre. Neke od igara u kojima učestvuju tokom radionice su: premetaljke, ulančavanje riječi, rimovanje, asocijacije i pripovjedanje. Ove igre im pomažu da se ljepše izražavaju, obogate svoj rječnik i postižu bolje rezultate u školi, ali i vježbaju vještinu komuniciranja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply