Bolesti zavisnosti i rizici za djecu i mlade

Bolesti zavisnosti i rizici za djecu i mlade tema je Roditeljskog kutka UŽIVO koji organizujemo sjutra u 11 sati na Facebook stranici portala Roditelji.me.

Gost ovonedjeljnog kutka biće psihijatar – narkolog dr Ljubinko Kaluđerović iz Doma zdravlja u Podgorici, sa kojim ćemo razgovarati o problemima zavisnosti kod maloljetnika. Roditelji će moći da čuju na koji način i kada je najbolje vrijeme da sa djecom razgovaraju na temu različitih vrsta zavisnosnosti, kao i kako da prepoznaju da njihovo dijete ima problem i kako da reaguju. Sa dr Kaluđerovićem ćemo razgovarati i o posljedicama koje zavisnosti ostavljaju na djecu i mlade, ali i na porodice. Biće riječi i o tretmanima dostupnim u Crnoj Gori.  

Zainteresovani roditelji mogu postavljati pitanja dr Kaluđeroviću prije i tokom Roditeljskog kutka u komentarima ili inboxu FB stranice portala. 

Razgovor o bolestima zavisnosti dio je projekta, pod nazivom Između redova, koji portal Roditelji.me sprovodi uz finansijsku podršku Ministarstva kulture i medija.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply