Besplatni webinar Kako zaštititi dijete na internetu

Jedan od glavnih izazova digitalnog doba je pitanje sigurnosti djece na internetu. Tim povodom škola programiranja Coding Giants organizuje 8. decembra, sa početkom u 18 sati,  besplatan webinar za roditelje na temu Kako zaštiti djecu na internetu.

“U Crnoj Gori postoji ogroman prostor za unapređenje znanja i vještina kada je riječ o sigurnom korišćenju interneta. Zato smo se u Coding Giants-u odlučili, da pored edukacije djece i mladih,  pomognemo roditeljima da steknu nova znanja i razriješe određene nedoumice vezano za internet organizovanjem besplatnih webinara. Jako je važno za roditelje da se mogu snaći u situacijama kad kod svoje djece uoče određena rizična ponašanja koja su posljedica interneta. Zato ćemo na prvom webinaru roditeljima omogućiti da od eksperta mr Jakše Backovića saznaju više informacija o izazovima sigurnosti djece na internetu, mjerama prevencije i zaštite, ali i razgovaraju o konkretnim situacijama i rješenjima“, kazala je koordinatorka škole Coding Giants Arijana Vučinić Nikolić.

Zainteresovani roditelji, koji žele saznati više o sigurnosti i zaštiti djece na internetu, mogu se prijaviti putem linka www.prijava.codinggiants.me za učešće na webinaru.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply