Luckasti klovnovi sjutra u sali DODEST

Predstava za djecu Luckasti klovnovi, u produkciji Korifej festa, biće izvedena sjutra, 4. decembra, u 12 časova, u sali DODEST Kulturno – informativnog centra Budo Tomović.

Magistrica glume i asistentica na FDU na Cetinju, Anđelija Rondović sa koleginicom Sanjom Vujisić potpisuje režiju, a istovremeno su preuzele i glumačku izvedbu. Tekst je napisao Tode Nikoletić, jedan od najpoznatijih srpskih pisaca za djecu.

Neobični klovnovi Toto i Tati u luckastoj borbi za titulu najboljeg klovna dokazuju se publici kroz šašava nadjačavanja, kroz spletke i smicalice. Sukob, u kome se djeca dovode do spoznaje da koliko god ima tuge na svijetu, sreća i radost treba da osvoje naša srca , a da je za dobru zabavu potrebno ne jedan, ne dva, nego 1.000 klovnova. Predstavom se, kako je saopšteno iz Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, ujedno šalje poruka da je prijateljstvo snažnije od takmičenja.

Predstava Luckasti klovnovi dio je programskog segmenta #DEUS2022 – Dječiji vikendi, i namijenjena je djeci iznad tri godine.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply