Tradicionalni Novogodišnji bal sa magarcima u subotu

Foto: Farma magaraca

Tradicionalni šesti Novogodišnji bal sa magarcima za djecu i odrasle biće održan u subotu, 3. decembar, od 10.30 do 14.30 časova.

Događaj koji se organizuje na Farmi magaraca okupiće 30 muzičara na sceni, a kako najavljuju organizatori „čuće se do Velebita, Romanije, Tare i Šar planine…“

Cijena ulaznice je jedan euro, a cijeli prihod namijenjen je za kupovinu instrumenata za Mjesnu muziku Đenović, koja traje 103 godine i nastupa, kako kažu, isključivo pred dobrim ljudima i životinjama.

„Ako ste proizvođač organskog voća, povrća ili mliječnih proizvoda od stoke koja živi slobodno, nudimo vam (besplatan) prostor za prodajni štand. Prednost imaju seoska domaćinstva iz Parka prirode Dolina rijeke Zete. Parking je organizovan samo i isključivo na 1,2 km od farme. Kolima do farme mogu samo osobe sa invaliditetom, farma je za njih odavno i u potpunosti prilagođena. Ako nijeste spremni da prošetate, ne dolazite, ne želimo da vam kvarimo vikend šetnjom po prirodi i na čistom vazduhu. Obucite se sportski. Naši magarci su naučeni da im ništa ne znače vaše štikle, moderne cipele, košulje, kravate i satovi. Obavezan uslov je donijeti dobro raspoloženje i novogodišnje kapice“, poručuju sa Farme magaraca.

U slučaju kiše, Novogodišnji bal će biti odložen .

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply