Novogodišnja igra svjetlosti u Luštici Bay

Foto: Luštica Bay

Sponzorisana objava

Događaj Festive Lights On će obilježiti spektakularno paljenje novogodišnje rasvjete na promenadi i u cijeloj Luštici Bay, u subotu 3. decembra, u 17 časova. Svi okupljeni uživaće u sinergiji prazničnog bazara, muzičkom programu i atraktivnoj agendi programa već od 11 časova, a kulminacija događaja počinje sa zalaskom sunca, kada Luštica Bay postaje kulisa prave novogodišnje bajke na obali.

Na promenadi će biti postavljen Festive dome, veoma čest vizuelni identitet svih novogodišnjih evropskih prestonica, nalik bogato ukrašenom iglou, sa neodoljivom ponudom slatkih i slanih đakonija. Unutar kupole goste dočekuje topla atmosfera, oslikana bijelim i zlatnim tonovima, uz poznate božićne melodije, ukuse i mirise koji podsjećaju na praznični dom i bezbrižno djetinjstvo. Uz tradicionalne kolačiće, medenjake, kuglof, vafle, sušeno voće i ostale slatke delicije služiće se kuvano vino, topla kafa, mirisni čajevi, likeri i voćni sirupi. Posebno je primamljiv izbor slanih i slatkih palačinki, sa maštovitim nadjevima i ukusnim prelivima, između ostalog u kombinaciji sa ajvarom, sirom i pršutom, odnosno čokoladom, lavandom i karamelizovanim jabukama. Za ljubitelje slanih delikatesa, u ponudi će biti svježe ostrige sa limunom i kavijar sa najfinijim integralnim hljebom, a sve to servirano uz ledeni šampanjac. Ova bajkovita ledena kupola će biti postavljena , u periodu od 3. decembra do 15. januara sljedeće godine, s radnim vremenom od 11h do 18h.

Foto: Luštica Bay

Zimski bazar vremenom postaje pravi identitet Luštica Bay destinacije – raznovrsne artikli domaće radinosti predstaviće Vesna Janović sa svojim pletenim lutkama, zatim Annabella Candy & Gift Shop sa ukusnim slatkišima, atelje Agate sa drvenim daskama, kao i studio B Unique sa kreativno dizajniranim ukrasima za kosu u vidu traka i rajfova. Nakit Mima & Simona Jewerly i ručno rađene dekoracije i ukrasi za jelku Okatchi, savršen su predlog za izbor novogodišnjih poklona. Zimski bazar je zakazan u period od 14 do 18 časova, 3. decembra.

Svakako će i živi muzički program upotpuniti veselu atmosferu, uz nastupe sastava Milky Wave Band, na pozornici Amfiteatra, od 15 do 18 časova.

Foto: Luštica Bay

Program za najmlađe će se organizovati  u okviru Kids Kluba Luštica Bay. Raspored zabave za mališane podrazumijeva od 11 člasova radionicu Arts and Craft, posvećenu umjetnosti i vještinama rukotvorina, koju vodi diplomirana likovna umjetnica Dubravka Milivojević u dijelu ispred Luštica Bay Kids Kluba. Ulaz je slobodan za goste hotela i rezidente, dok će za ostale goste biti na raspolaganju plaćene ulaznice.

Od 14 časova, ispred Kids Kluba, počinje dio programa Make a Holiday Card, na kome će djeca uz pomoć animatora učiti kako da naprave novogodišnje čestitke. Festive Scavenger Hunt, odnosno potraga za datim zadacima duž cijele Promenade biće organizovana od 16 časova. U ovoj zabavnoj aktivnosti mogu učestvovati i roditelji sa djecom, odnosno posjetioci svih uzrasta.

Sve posjetioce Luštice Bay tokom novogodišnjih i božićnih praznika očekuje vesela i raskošna atmosfera, bogato osmišljena dekoracija i blistava raznobojna rasvjeta. Uz izvanrednu ponudu gastronomskih specijaliteta sa raznih meridijana, radost druženja i prazničnog darivanja ove godine će imati poseban sjaj u Luštici Bay, kao najboljoj integrisanoj destinaciji na crnogorskoj rivijeri koja ima šta da ponudi u svakom godišnjem dobu.

Foto: Luštica Bay

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply