Manijak povratnik vreba Zabjelom?

Više zabrinutih građana obratilo se redakciji portala Glas Zabjela sa molbom da obavijeste javnost o muškarcu, koji je već ranije osuđivan za krivično djelo nedozvoljene polne radnje, a, kako tvrde, ovih dana unosi nemir i nesigurnost u živote stanovnika tog dijela Podgorice.

Kako je objavio ovaj portal, nepoznati muškarac proteklih dana šeta Zabjelom, a nedavno je viđen u ženskom toaletu tržnog centra u tom naselju, gdje se, navodno, i obnažio. Građani koji su se javili Glasu Zabjela još od ranije prepoznaju muškarca kao osobu koja je već služila zatvorsku kaznu zbog nedozvoljenih polnih radnji.

„Sagovornici portala Glas Zabjela su svi priložili istu fotografiju sumnjivog lica, koju ne možemo objaviti jer bi širenje panike i upiranje prstom bilo neodgovorno prema našoj zajednici, pa čak i prema licu koje je u pitanju, jer koje god da su činjenice, dok ih nadležni organi ne utvrde, svaki građanin ima prava na privatnost i dostojanstvo“, naveli su sa ovog portala.

Navode da su, nakon što su obavijestili sagovornike o tome i uputili ih da se obrate policiji, jedan od njih je pokazao razumijevanje, a onda i dodao da se ipak može narod upozoriti da je na Zabjelu povratnik u manijačkim djelima i da svi obrate pažnju i otvore četvoro očiju.

Kako nezvanično saznaje Glas Zabjela, ovaj povratnik je viđen na više lokacija, od škole “Vuk Karadžić” i vrtića do brda Ljubović.

“Čuvajmo djecu i žensku populaciju jer se ovaj lik kreće u predvečernjim časovima u mračnim zonama od Kodre put kafane Ribnica, zalazi između zgrada i niskih stambenih zgrada do Radosava Burića“, naveo je drugi građanin.

Kako su kazali, ovaj muškarac često nosi maskirni kačket.

Izvor: Glas Zabjela

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply