Koje hitne promjene i kakvu modernizaciju mora da pretrpi sistem ocjenjivanja učenika?

Koje hitne promjene i kakvu modernizaciju mora da pretrpi sistem ocjenjivanja učenika – tema je online intervjua, koji će biti emitovan sjutra, 25. novembra u 9 časova na Facebook stranici portala Roditelji.me.

Gošća intervjua, kojim udruženje Roditelji i agencija Mina nastavljaju realizaciju projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, biće direktorica Ispitnog centra Crne Gore Dragana Dmitrović.

Sa njom ćemo razgovarati o ocjenjivanju učenika i onome što prepoznaje kao problematično u tom procesu. Tema intervjua Roditelji pitaju – UŽIVO, koji se emituje iz studija agencije Mina, biće i rezultati međunarodnih istraživanja u kojima crnogorski đaci učestvuju i ne postižu baš zavidne rezultate, a neka od pitanja odnosiće se i na uspjeh naših đaka na papiru i u praksi, način organizovanja eksternih provjera znanja i državnih takmičenja.

U okviru projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, koji finansiraju Evropska unija u Crnoj Gori i Programska kancelarija Savjeta Evrope u Podgorici, udruženje Roditelji i agencija MINA bave se temama iz oblasti obrazovanja, koje treba da pomognu roditeljima da steknu jasniju sliku o problemima na koje često ukazuju.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply