Mila Kuveljić najbrža beba šesnaeste puzijade

Najbrža beba šesnaeste crnogorske puzijade je Mila Kuveljić koja je nastupila u drugoj popodnevnog grupi i stazu prepuzala za šest sekundi i 74 stotinke. Rekord puzijade, koja je u organizaciji agencije Memento, organizovana proteklog vikenda u šoping molu BIG FASHION, nije oboren, pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki.

Popularna dječija manifestacija Sunčane Igrarije okupila je u subotu veliki broj mališana i njihovih roditelja, koji su uživali u bogatom i raznovrsnom programu, pa je tokom cijelog dana vladala vesela i razigrana atmosfera.

U okviru programa održano je šesnaesto izdanje Sunčane Violeta puzijade, najpopularnijeg takmičenja za bebe. U puzanju se nadmetalo 90 beba koje su se takmičile po grupama, u zavisnosti od uzrasta. Ukupno je organizovano 15 trka.

Pobjednici šesnaeste crnogorske puzijade su: Emin Drešković, Sofi Vojvodić, Matea Šljivančanin, Ana Mugoša, Vasilije Mrdak, Katarina Ivanović, Kosta Nedić, Alina Bošnjak, Zara Agović, Mila Kuveljić, Uroš Mišković, Kosta Sjekloća, Matej Vučinić, Anastasia Stanisavić i Nikolaj Buličev.

Tokom dana su organizovani i zanimljivi sadržaji za starije mališane.

U terminu od 12 do 14 sati održane su Erste Sportske Igrarije, sa omiljenim dječijim animatorom Žarkom Žapcem. Mališani i roditelji su se zajedno igrali i nadmetali u specijalno osmišljenim igrama i zabavnim aktivnostima.

U popodnevnom dijelu programa posjetioci su uživali u plesnom programu pod nazivom Uz ples se slađe raste, koji je organizovala Plesna škola Beauty, a nakon toga su NTC Centri Crne Gore priredili edukativni program pod nazivom NTC Razigrarije. U okviru ovog dijela programa mališani su na popularnom NTC poligonu razvijali logičko povezivanje kroz specijalno osmišljene aktivnosti.

Veliki broj mališana je učestvovao i u kreativno edukativnim radionicama Train Your Brain, Nukova Maštaonica, Dormeo emotivne sovice i Konstrukcije od bombona koje su bile organizovane tokom cijelog dana.

„Za sve segmente programa je vladalo veliko interesovanje pa smo prezadovoljni kako je sve proteklo. Tokom cijelog dana je bilo veoma razigrano i veselo, vladala je predivna atmosfera. Zahvaljujemo se roditeljima što su doveli svoje mališane da se družimo, uživamo i dijelimo radost“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply