Sjutra popularna dječija manifestacija Sunčane Igrarije

Podgorički BIG FASHION šoping mol će sjutra biti centar dječije zabave. Na radost mališana svih uzrasta, agencija Memento će ponovo organizovati popularnu dječiju manifestaciju Sunčane Igrarije.

Manifestaciju koja već duže od decenije zabavlja, edukuje i razveseljava mališane će i ovog puta karakterisati veoma zanimljiv program u toku kojeg će se smjenjivati takmičarski, edukativni i zabavni sadržaji. U okviru programa biće organizovano i šesnaesto izdanje Sunčane Violeta puzijade, najpopularnijeg takmičenja za bebe. U puzanju će se i ovog puta nadmetati 90 beba. Takmičari će se takmičiti u grupama, u zavisnosti od uzrasta, a trke će biti organizovane u dva termina, od 10.30 i od 17.30 časova.

„Ogromno je interesovanje i ovog puta vladalo za najslađe takmičenje za bebe, pa su sva takmičarska mjesta popunjena u rekordnom roku. Bebe će se i ovog puta nadmetati u puzanju na stazi dugoj tri metra. Sponzor takmičenja, Violeta, pripremio je poklone za sve učesnike, a mi smo pripremili diplome i zahvalnice za učešće. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a postavio ga je Bogdan Iković iz Podgorice, na puzijadi održanoj u septembru 2017. godine. Navijamo da neka od prijavljenih beba taj rekord obori u subotu“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

U toku dana biće organizovani i sadržaji za starije mališane. U terminima od 10 do 15 i od 17 do 20:30 časova mališani će moći da učestvuju u kreativno – edukativnim radionicama Train Your Brain, Nukova Maštaonica, Dormeo emotivne sovice i Konstrukcije od bombona.

Od 12 do 14 sati na programu su Erste Sportske Igrarije sa omiljenim dječijim animatorom Žarkom Žapcem u okviru kojih će se mališani i njihovi roditelji zajedno igrati i nadmetati u specijalno osmišljenim igrama.

Od 18.30 do 18.45 časova mališani će uživati u plesnom programu pod nazivom Uz ples se slađe raste, koji organizuje Plesna škola Beauty, dok će NTC Centri Crne Gore, u terminu od 19 do 20:30 časova, prirediti edukativni program pod nazivom NTC Razigrarije. U okviru ovog dijela programa mališani će razvijati logičko povezivanje kroz specijalno osmišljene aktivnosti i na popularnom NTC poligonu. Učesnici i sponzori Sunčanih Igrarija su: Brainobrain Montenegro, Dormeo emotivne sovice, Erste banka, Deponija d.o.o, Twistshake, Gravier, Ecoegg, Violeta, Nuk, Zewa, Originalna Pavlovićeva mast, Mali projektanti, Angie&Me, Miona dekoracije, Pampers, Pufies, Young Engineers, Cineplexx, Plesna škola Beauty i NTC Centri Crne Gore. Realizaciju manifestacije je podržao BIG Fashion šoping mol.

„U saradnji sa našim brojnim učesnicima i zahvaljujući podršci sponzora, potrudili smo se da mališanima svih uzrasta bude zabavno i veselo tokom cijelog dana. Uželjeli smo se razigranog druženja pa nas mnogo raduje što ovih dana vlada zaista veliko interesovanje za našu najdražu manifestaciju“, dodaje Knežević.

Informacije o programu i učesnicima Sunčanih igrarija dostupne su Instagram profilu i Facebook stranici Dan Sunca.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply