Sjutra, od 13 sati, prijavljivanje za Sunčanu Violeta puzijadu

U centralnom atrijumu podgoričkog BIG FASHION šoping mola, u subotu, 22. oktobra biće organizovana dječija manifestacija Sunčane igrarije, a u okviru nje i najpopularnija trka beba Sunčana Violeta Puzijada. Manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, uz podršku BIG FASHION šoping mola.

Prijavljivanje za puzijadu počinje sjutra, 18. oktobra, od 13 sati. Kako su saopštili organizatori, pravo učešća u ovom popularnom takmičenju imaju bebe koje nijesu prohodale, a koje roditelji prijave na vrijeme, odnosno prije nego što se popuni 90 raspoloživih takmičarskih mjesta.

Roditelji svoje bebe mogu prijaviti nakon 13 sati u utorak, slanjem SMS poruke na broj 069 037 153. U tekstu poruke je potrebno navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Ukoliko poruka stigne prije zvaničnog početka prijavljivanja, ne može biti evidentirana.

„Ogromno je interesovanje za najveselije takmičenje za najmlađe na ovim prostorima pa smo i ovog puta morali da odredimo precizan termin početka prijavljivanja, kako bi bilo tehnički moguće evidentirani brojne prijave koje nam pristižu. Pozivamo roditelje da prijave pošalju odmah nakon zvaničnog početka prijavljivanja, od 13 sati u utorak, kako ne bi zakasnili jer, zbog velikog interesovanja, prijavljivanje obično traje veoma kratko. Imamo 90 takmičarskih mjesta pa će prijavljivanje trajati do momenta kada se popuni spisak takmičara, odnosno kada nam stigne devedeseta SMS prijava”, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Takmičarske trke šesnaestog izdanja Sunčane Puzijade biće oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Sunčane Igrarije, u terminima od 10:30 i od 17:30 sati. Prijavljeni takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra. Sponzor takmičenja, Violeta Double Care, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će im uručiti diplome.

Program manifestacije Sunčane Igrarije će i ovoga puta biti veoma zanimljiv, jer će se u toku njega smjenjivati takmičarski, kreativni i edukativni sadržaji. Organizatori i brojni učesnici će se potruditi da mališanima svih uzrasta bude zabavno i veselo tokom cijelog dana.

Dodatne informacije o programu i učesnicima Sunčanih igrarija dostupne su Instagram profilu Dan Sunca i Facebook stranici.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply