Sjutra kreativna jesenja radionica u nikšićkoj Igračkoteci

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, sjutra organizuju kreativnu radionicu za djecu uzrasta od 5 do 12 godina, na temu jeseni.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U četvrtak, 06. oktobra sa početkom u 18 sati biće održana kreativna radionica, pod nazivom Jesenja bašta, koja je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 12 godina.

Na interaktivnoj radionici prijavljeni učesnici imaće priliku da ukrašavaju proizvode jeseni, kao i da prave i oblače lutke u jesenje kreacije koje će sami osmisliti. Koristeći različite materijale napraviće jedinstvene i autentične jesenje proizvode. Na taj način razvijaće kreativnost i maštu, stvaralačko razmišljanje, ali i socijalne vještine kroz rad u grupi sa vršnjacima. Radionicu vodi Mirjana Pejović Bojanić, a broj mjesta je ograničen na 15.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply