Premijera ljubavne komedije u Cineplexxu

Svečana premijera filma Ala je lep ovaj svet biće održana sjutra, sa početkom od 20 časova u bioskopu Cineplexx u Podgorici.

Svečanoj premijeri će prisustvovati glavni glumci iz filma Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Ljubavna komedija Ala je lep ovaj svet, u režiji Filipa Čolovića, je savremena i duhovita filmska priča koja oslikava sadašnje društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi, priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promjene svakog čovjeka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja.

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković), neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), popularna TV voditeljku Una (Anđelka Prpić) i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspješan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvijezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije Šetnja sa lavom…

Film Ala je lep ovaj svet krasi izuzetna vizuelna prepoznatljivost, nepretenciozna komika, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsjetiti na osjećaj kada nas je neko posljednji put volio.

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović, dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Ulaznice za premijeru filma Ala je lep ovaj svet dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply