Garderoba i obuća za tinejdžere – kako da spojite moderno i udobno?

Modni trendovi dio su života tinejdžera i mladih, što ne nailazi uvijek na odobravanje roditelja, koji više pažnje obraćaju na kvalitet i udobnost posebno svakodnevnih kombinacija za ➡️ školu, fakultet i slobodne aktivnosti. U jednom su saglasni – da je sportska garderoba najbolji izbor za te prilike i upravo zbog toga se ona najviše i koristi u svakodnevnim aktivnostima.

Na pragu nove školske godine, i tinejdžeri požele da prve dane u školi i na fakultetu provedu u 👟➡️novim patikama, 👕➡️duksu, ➡️trenerke da spakuju stvari u novi 🎒➡️ranac… U periodu godine, kada su troškovi u porodičnom budžetu znatno veći, i njihovim roditeljima je važno da kupovina bude obostrano zadovoljstvo, a mnogi od njih su već, poučeni ranijim iskustvima, došli do zaključka da je nema greške kada izaberu neki od svjetskih brendova, koji donosi i ležeran stil oblačenja.

Mladima sve to pruža mogućnost da grade sopstveni prepoznatljiv modni stil, koji donosi i udobnost i kvalitet. Jesen je idealan period za kombinovanje ljetnjih i zimskih odjevnih predmeta, pa je bezbroj mogućnosti koje mogu odabrati uoči početka nove školske godine.  

Sve to dočekaće ih u radnjama 🔴 ➡️The Spot, gdje do kraja mjeseca kupci mogu iskoristiti i 🔣 ➡️specijalne popuste i do 40 odsto. U konceptu multibrand šopinga, koji je odnedavno na crnogorskom tržištu, na ➡️prodajnim mjestima u Podgorici i Baru dostupno je više od 2.000 modela iz odabranih kolekcija brendova Adidas, Asics,Colmar, EA7, Nike, Puma, Reebok, Kappa, Superdry, Hummel, Converse, Fila…

Zvaničan hashtag koncepta The Spot poručuje: #MarkYourOwn. Poruka koju šalju mladima je da vjeruju da svako ima svoj stil iznad trenda, kao i da je zadovoljstvo iznad kupovine. Moderne boje i dizajn i kvalitetni materijali odlika su i najnovije jesenje ponude, a aktuelni popusti razlog su više da se i sami uvjerite u to.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply