Opremljeno 428 djece, omogućeno i da se donira online

U humanitarnoj akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više, koja je počela 15. avgusta, do sada je za školu opremljeno 428 djece iz Crne Gore, a do kraja mjeseca se očekuje da će biti dosegnuta brojka od preko 600, koliko ih je trenutno na evidenciji udruženja Roditelji.

Udruženje Roditelji akciju realizuje 12. put, kako bi zajedno sa partnerima pomoglo porodicama u opremanju djece za početak nove školske godine. Akciju su do sada podržali Fondacija “Čini dobro”, porodica koja je željela da ostane anonimna, a koja je preusmjerila novac dobijen za prvi rođendan njihovog djeteta, kao i kompanije Amplitudo, Metropolis, Tanya design Montenegro, Allegra, Hotel Crna Gora doo, Communication Studio Cassiopeia i brojni građana.

Zahvaljujući Fondaciji “Čini dobro” pokrenuta je i online platforma za donacije (https://cinidobro.me/product/podijelimo-jer-zajedno-mozemo-vise/) putem koje svi zainteresovani mogu donirati novac u nekoliko klikova.

“Fondacija iz svog budžeta odvaja 5.000,00 eur kao donaciju akciji Podijelimo, jer zajedno možemo više, a zaključno sa 31. avgustom donacija će biti još veća zahvaljujući novcu koji ćemo prikupiti putem online platforme za donacije. Novac će biti potrošen u Tagoru isključivo za kupovinu što većeg broja paketa školske opreme za djecu iz socijalno ugroženih porodica”, objasnila je Anđela Nenadić, asistentkinja direktorice Fondacije.

Udruženje Roditelji poziva sve zainteresovane pojedince i kompanije koji su u mogućnosti da podrže akciju, i doniraju za nabavku pribora. Zainteresovani mogu i dostaviti pribor direktno u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici, nakon čega će biti distrubuiran porodicama koje su se obratile za pomoć. Donatori iz ostalih gradova mogu konatirati Udruženje na broj telefona 020 221 000, kao i putem maila [email protected]

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply