Nove radionice u nikšićkoj Igračkoteci nakon ljetnje pauze

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, pripremili su raznolik sadržaj za mališane. Osnovci će ove sedmice razvijati kreativnost na radionici posvećenoj ljetu, ali i imati priliku da saznaju kako njegovati svog ljubimca i biti odgovoran vlasnik.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U srijedu, 24. avgusta u 18 sati biće održana kreativna radionica pod nazivom Ukrasimo ljeto, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 12 godina.

Mališani će mijenjajući namjenu predmetima iz svakodnevne upotrebe uživati u ljetnjim zanimacijama i podsticati kreativnost i maštu. Uz druženje sa vršnjacima razvijaće socijalne vještine, vježbati preciznost i učiti se strpljenju.

Radionicu će voditi Mirjana Pejović Bojanić, a broj mjesta ograničen je na 15.

U četvrtak 25. avgusta u 19 sati počinje nova edukativna radionica pod nazivom Ja i moj ljubimac, koju realizujemo u saradnji sa veterinarskom ambulantom Family Vet.

Prijavljeni mališani će imati priliku da saznaju šta je posao veterinara i koliko je važno svog ljubimca redovno njegovati. Biće to prilika i da čuju zašto ima toliko napuštenih pasa, da li im trebamo pružiti pomoć i  kako da se čuvamo da nas ne napadnu.

Radionicu će voditi Saška Krivokapić, veterinarka, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 9 godina. Cilj radionice je osnažiti mališane da iako su mali, znaju šta znači biti odgovoran vlasnik svog ljubimca.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply